Kullanıcıların Forum İçi Diğer İnsanlara Karşı Tutumu

• Konuyu başlatan GlorfindeI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 4.158
Çöp konusunda dediğim gibi ürün çöpse çöptür. Örneğin Everest PSU bence çöptür.
Şimdi zaten sorunda burada başlıyor. Çöp nedir? İşe yaramaz, kullanılamayacak durumda olan nesne veya artık diye geçiyor çoğu kaynakta. Senin şu anda çöp dediğin cihazı senelerce kullanıp mutlu olan adamlar var mı? Var. Ha dersen "Bence Everest malzeme kalitesi ve işçilik anlamında düşük sınıf bir ürün." ben ayağa kalkar alkışlarım. Evet ellerimi klavyeden ve fareden çeker sandalyemi iter bunu yaparım(!) Neden? Çünkü söylediğinin bir dayanağı ve ispatı var. Anlatırsın kaynağını gösterirsin. Ürün alacak arkadaşta seni ciddiye alır derki evet. "Bu ürün gerçekten kalitesiz almayayım." . Düzgün iletişim bu şekilde kurulur. Zaten bu konunun başlığı da bu söylediklerime göre. Bu arada duyar falan demişsin. İnsanlık bu dostum duyar değil.

@.I.N.И.A. çok haklısın. 14 yaşındakilerle burada siyaset tartışılıyor 😊 Kafaya takmamak lazım.
Ne güzel işte. Zamanında düzgün iletişim kurup ne nedir ne ne değildir gençlere öğretilebilmiş olsaydı bugün memleket bu halde dolar da 6 lira olmazdı. Sen 35 yaşında olup oy pusulasında ambleme mühür basan adamın siyaset ordinaryusu olduğunu mu düşünüyorsun. 😄 14 yaşında ne çocuklar var otur bir şeyler öğretsin sana. 40 yaşında birisiyle otur konuş dinleyemezsin dinlense bile bir lobunu orada bırakır kalkarsın konuşmadan, öyle adamlar var.

Şimdi zaten sorunda burada başlıyor. Çöp nedir? İşe yaramaz, kullanılamayacak durumda olan nesne veya artık diye geçiyor çoğu kaynakta. Senin şu anda çöp dediğin cihazı senelerce kullanıp mutlu olan adamlar var mı? Var. Ha dersen "Bence Everest malzeme kalitesi ve işçilik anlamında düşük sınıf bir ürün." ben ayağa kalkar alkışlarım. Evet ellerimi klavyeden ve fareden çeker sandalyemi iter bunu yaparım(!) Neden? Çünkü söylediğinin bir dayanağı ve ispatı var. Anlatırsın kaynağını gösterirsin. Ürün alacak arkadaşta seni ciddiye alır derki evet. "Bu ürün gerçekten kalitesiz almayayım." . Düzgün iletişim bu şekilde kurulur. Zaten bu konunun başlığı da bu söylediklerime göre. Bu arada duyar falan demişsin. İnsanlık bu dostum duyar değil.
Sana katılmıyorum ama yazdıklarına saygı duyuyorum. Senin düşüncelerindir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bak şu çocuktaki bilgi ve kültürün yarısına sahip olamayan, bu çocuk kadar Türkçe konuşamayan adamlar üniversitelerden mezun oluyor. O yüzden ciddi ciddi akıl yaşta değil baştadır söylemi bu yüzden çok yerinde bir söylemdir. Küçük arkadaşlarımızında görüşleri bizim için kıymetlidir. Siyasatte konuşmalılar ki ileride en azından bu günlerden ders çıkarıp onlar bari düzgün bir şeyler yapabilsinler.

Ben buna katılmıyorum 14 yaşındaki insanların artık ne kadarsa oy vermese bile az çok gündemi takip ederek şuan da kim haklı kim haksız 30 yaşındakilerden daha iyi biliyor.
14 yaşındaki biri 30 yaşındaki birinin tecrübesine sahip olamaz. Ne kadar takip ederse etsin. Tahmin ediyorum ki siz de 14-15 yaşındasınız.

Ne güzel işte. Zamanında düzgün iletişim kurup ne nedir ne ne değildir gençlere öğretilebilmiş olsaydı bugün memleket bu halde dolar da 6 lira olmazdı. Sen 35 yaşında olup oy pusulasında ambleme mühür basan adamın siyaset ordinaryusu olduğunu mu düşünüyorsun. 😄 14 yaşında ne çocuklar var otur bir şeyler öğretsin sana. 40 yaşında birisiyle otur konuş dinleyemezsin dinlense bile bir lobunu orada bırakır kalkarsın konuşmadan, öyle adamlar var.
Akıl yaşta değil baştadır tabii ama 14 yaşındakilerle böyle konular tartışıp, sürekli korsan kullanıp korsan kullanmayın diyenlerle konuşuyorsaniz ciddiye almayın diyorum.

Para nedir? neden ve ne için kullanım yapılmalıdır?
1-) Eğitim
2-) Eğitim
çoğu insan eğitimsiz. Bilinçsiz ve bu sizin üzüldüğünüz insanlar çoçuk onu geçin, çoçuk olsa bile bir çok 15 yaşında 30-40 yaşın'dan olgun insanlar tanıyorum. Hayatta parası olanı veya olmayanı eleştirmeyin. Yok sistem çöp, yok sistem çok ucuz, eleştirileri kime göre ucuz? kime göre pahalı?

hayat size vurmuyorsa eğer başkalarına vurmayın. Baba parası ile almak kolaydır. Çalışın kendiniz kazanın o zaman anlarsınız. Ben 14 yaşımda çalışmaya başladım. Bazı şeyleri kendiniz başarın! o zaman milleti eleştirin! . Biz de elbette zorlukları gördük, ama düşene vurmadık ALLAH'a şükür...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı