Epic Games Kullanılır mı?

BaraNaCAr1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?

Gayet düzgün bir platform. Oyunu alacak bütçeniz varsa korsan oynamaktan her türlü daha iyidir.
Steam'e 180 lira verip oyunu almaktansa 39 liraya arayüzü kötü bir platformdan almak bence çok mantıklı.
İstediği kadar hantal olsun sonuçta oyunu 39 liraya alabililiyorsunuz.

Son düzenleme:
Evet. Launcher'i o kadar mükemmel ki oyunu korsan oynuyormuş gibi hissettiriyor. Ayrıca Launcher'i çok yavaş bence Steam'e göre. En azından benim deneyimlediğime göre.

Epic Games çok kötü bir platform orası doğru ama orada daha ucuzken oradan almamanız için çok bir neden yok. Ha ekstra para vermeyi dert etmeyen ve Steam'in özelliklerini kullanmayı seven biriyseniz zaten en başta Epic'ten almayı düşünmezdiniz.

Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?

Epic Games üzerinde niye böyle bir kanı üzerinde olduğunuzu öğrenebilir miyim?

Arayüz bakımından kötü bir platform fakat oyun almada iyi bir site. Şu ara o oyunu ucuza alabileceğin tek yer o olduğundan kullanabilirsin. Korsan oyunları F planın olacak şekilde düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı