Kullanılmayan kitaplar ne yapılmalı?

Eğer içindeki soruların çoğu çözülmemişse ve paraya da ihtiyacınız yoksa bir tanıdığınıza verebilirsiniz bazılarını.
Aslında paraya ihtiyacım varda bu kadar ucuza gideceğine başkası faydalansın daha iyi. Benden aldığı 10 TL'yi 30 TL'ye satar. Başka yer pahalıya alırsa kesin satacağım.
Kimse 2019 müfredat alıp kendi eğitimini riske atmaz sanırım, kağıtları kilo başı satabilirsiniz.
Emin değilim ama ya 2019 veya 2020.
 
Bu site üzerinden satabilirsin veya burada ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirsin gönlünden koparsa eğer.
 
Letgo facebook satış gruplarına ilan verebilirsin. Fakat iyi bir paraya satamayacaksan ihtiyacı olan birisine versen daha kazançlı olursun. 80 Kitap 70 TL tanesi 1 TL bile değil...
 
Nereden emin olacağız? Sanaldan diyen bir kişiye nasıl güveneceğim?
Güvenecek bir şey yok güven veren bir iletişim dili kullanırsın önce parayı hesabına gönderir sonra sende adresine gönderirsin. Fakat bu noktaya gelirsen yüz yüze olmayacaksa kargo ücretini hesaba katmalısın ve kargo ücretine karışmayacaksan fiyatı uygun vermelisin. PTT'nin kitap kampanyası oluyor hesaplı gidebiliyor. Gerekli olursa bilgin olsun. Baktın iyi bir fiyata gitmeyecek hediye edecek bir değeri varsa hediye et daha iyi :)
 
Satamazsam öyle yapacağım.

70 TL az değil mi?

TYT ve AYT bu senenin veya 2019'un sanırım. Tek tek açıp bakmadım.

Bunu düşünüyorum zaten. Güzel fiyata satarsam sokak hayvanlarına yemek alıp beslemek istiyorum ve diğer kalan para ile kendime bir şey alırım diye düşündüm.

Çözülmüşler mi? Yoksa boş kitaplar mı? Boş kitaplar ise aldığınız fiyata bile satarsınız. Çözülmüşler ise ya yakın ya da 70-150 arası satılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı