Kullanılmış işlemci anlaşılır mı?

Corssfire88

Hectopat
Daha fazla  
Hizli al sitesinden sipariş verdiğim işlemci kutusu açılmış şekilde geldi. Üzerine güvenlik nedeniyle açılmıştır diye yazmışlar. İşlemci çok temiz görünüyor sokete takılmış olsa üzerinde iz olur mu?

Aldığım işlemci i54690k çarpan kilidi açık olan bu işlemcinin performansına bakıp beğenmeyip iade edilmiş onuda bana satmışlardır diye düşünmüyor değilim sonuçta bu spot bi ürün olmuyor mu?

L0aOdKC.jpg

6GuE6eI.jpg

hmk0vPE.jpg

kR1HIox.jpg

Kullanıldı ise üstünde termal macun lekesi olmalı fakat temizlemiş de olabilirler. Tam olarak nereden anlarsınız bilmiyorum.

Hiç düşünmeyin iade edin bence. Birde üzerine pişkin pişkin güvenlik nedeniyle açılmıştır yazmışlar. Neredeyse her malın, ucuz pahalı farketmez üzerinde "Kutu açık veya herhangi bir yeri yırtık ise aldığınız yere bildiriniz." gibisinden şeyler yazar. 700 TL para. Garantiye alın işinizi, iade edin bence.

Bu HızlıAl.com'un ilk kez yaptığı bir şey değil forumda görmüştüm bir arkadaşımız iPhone 6 almış kullanıma girince kullanıldığını sormuş Apple'a sordurup ürünün önceden aktive edildiğini öğrenmişti,bende hızlıal.com'dan sistem toplamıştım almayın,aldırmayın !

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı