- Makaleler
- 5
Benim bilgisayar 105 derece ile saatlerce çalışıyor. 20 - 30 saniyeden anakart yanacağını da sanmıyorum eğer karta kısa devre yaptırmadıysanız.
Benim bilgisayar 105 derece ile saatlerce çalışıyor. 20 - 30 saniyeden anakart yanacağını da sanmıyorum eğer karta kısa devre yaptırmadıysanız.
Sorun yoktur. CPU fan almadan bir daha acma.
Son bir sorum daha olacaktı ben bugün fan ile sistemi bayağı bir deneyeceğim sorun yoksa anakart ile işlemciyi satıp Intel'e geçeceğim SSD RAM ekran kartı PSU sırf bu yüzden bir şey olmamıştır değil mi onları yeni sisteminde kullanmayı düşünüyorum.
Ben işlemci fanı olmadan çok açtım sistemi denemek için hiçbir problem olmuyor merak etme işlemci yanma olayları çok geride kaldı.
Korkulacak bir şey yok hiçbir şey olmamıştır.
Teşekkürler bu benim içimi bayağı rahatlattı ama yine de işlemci ile anakartı test edip elden cıkarmak istiyorum bende OKB olduğu için bayağı takıyorum boyle şeyleri teşekkür ederim tekrardan.
Bilgisayarı topladım anakartta CPU ve DRAM ışığı yanıyor görüntü gelmiyor ne yapmam lazım BIOS sıfırladım pili çıkardım taktım RAM'i silgiyle sildim.
Bilgisayarı topladım anakartta CPU ve DRAM ışığı yanıyor görüntü gelmiyor ne yapmam lazım BIOS sıfırladım pili çıkardım taktım RAM'i silgiyle sildim.
Farklı RAM'lerle deneme şansın varsa dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.