Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

Redmi 9C. Babama almıştım kutusunu açtığım için iade edemedik yoksa Redmi Note 8 alacaktık. Donanımları çok düşük günlük kullanımda bile aşırı yavaş ve donuyor. Yazılımı zaten berbat Xiaomi'nin, bu da daha kötü bir deneyim sunuyor.

Redmi 9T Wi-Fi'si çöp kamerası çöp MIUI da takılmalar oluryor donuyor belki adam olur diye Custom ROM yükledim donmalar gitdi ama diğer sorunları hayal devam ediyor. Şu an Redmi Note 10 Pro var oda idare ediyor.

Sanırım bundan on sene evvel Samsung Galaxy S3 satın almıştım ancak hiç memnun kalmamıştım, hem bataryası çok uzun sürede şarj oluyor ancak ona rağmen çok az dayanıyordu, ayrıca telefon genel olarak çok yavaş ve düşük performanslı çalışıyordu, Facebook gibi uygulamaları kullanırken uygulamalarının çökmesi çok yaygın yaşanıyordu. Bu ürünü sanırım Media Markt'dan almıştım, ancak her ne kadar güncellemeleri yüklemenin başka yolları olsa da telefon üzerinden veya Samsung'un o zamanlarda kullanılan resmi bilgisayar uygulaması üzerinden en son güncellemeleri alamıyordum, bunun nedenini müşteri temsilcisine sorduğumda "benim telefonumun ithalatçı garantili olduğunu ve bazı modellerde güncellemelerin sadece Samsung Türkiye garantili ürünlere gönderildiğini" söylemişlerdi.

Ancak Samsung Galaxy S3'den memnun olan da birçok insan var, bu kadar sorunun benim satın aldığım telefonda yaşanan bir şanssızlıktan kaynaklanma ihtimali de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı