Kur'an-ı Kerim'de ilginç bir çelişki var

Farklı farklı sureler farklı farklı konular Ayetleri karşılaştırıken şantaj montaj olmasın ona farklı sorgu var 🤔

Değil zaten. Ben ciddiyim bu konuda, arkadaş csde bıçak yollarsa kendisine Kur'an'ın aynısını yazabilirim 3-4 güne. İçinde farklı bir üslup ile Allah'ı övmek, yeri gelince hikaye anlatmak, yeri gelince dinle, hurilerle ilgili bilgi vermek dışında bir şey yok. Bunlardan hangisi "kimsenin yazamayacagi" bir şey anlamadım. İşin sonunda inanç meselesi, bir şeye körü körüne inanıyorsan o şey sana ulaşılamaz mertebede gelebilir.
Tamam yaz gel sana tapacaM o diyor zaten buna yalan diyorsanız yazın aynısını diyor bir benzerini diyor 1400 yılda yazılamadıda sen mi yazacaksın 😂
 
Değil zaten. Ben ciddiyim bu konuda, arkadaş CS'de bıçak yollarsa kendisine kur'an'ın aynısını yazabilirim 3-4 güne. İçinde farklı bir üslup ile Allah'ı övmek, yeri gelince hikaye anlatmak, yeri gelince dinle, hurilerle ilgili bilgi vermek dışında bir şey yok. Bunlardan hangisi "kimsenin yazamayacagi" bir şey anlamadım. İşin sonunda inanç meselesi, bir şeye körü körüne inanıyorsan o şey sana ulaşılamaz mertebede gelebilir.

Huriler ile olan bilgiler gerçekten çok işime yaradı.😂😂
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı