Kur'an-ı Kerim'de ilginç bir çelişki var

Çocuk daha 1 paragraf yazarken kelimeleri yanlış kullanıyor bir de Kuran benzeri kitap yazabilirim diyor. Kendisi ya troll ya da çocuk 2. seçeneğe daha yakınım diyaloğa girmeyin gerek yok.
Nerde yanlış kullanmisim? Ayrıca rica ederim hiçbir konuda benim hakkımda konuşmayın konusacaksaniz efendi gibi konusun. Anlıyorum hakaret ve asagilama olmadan konuşma yetiniz gelişmemiş. Ne yapalım her insan saygılı konuşma yetisine sahip olmuyor demek ki. Bundan sonra ya beni hiçbir konuda etiketlemeyin, ya da düzgün konusun lütfen. Bende mi sizi aşağılayim, küfür mü edeyim anlamadım. Anladığıniz dil bu biliyorum, ancak seviyenize dusmeyecegim.

Tamam haklısın kardeşim sende kimse kuran yazamaz evet nesnel kutsal kitap. Tartışma yaratmak istemiyorum daha fazla düzgün konuşma yeteneğine sahip olmayan insanlarla, iyi forumlar ikinize de.

Dram yaratma bilader nasıl konuştuğunu biliyorum çok kasma internet forumu burası kendin ol.

Ne oldu çocuk kelimesi hakarete ya da aşağılamaya girmiyor velev ki 18 yaş altısın zaten. Keza kelimesini yanlış kullanmışsın onu da ekleyeyim her dediğimi çarpıtıyorsun internet forumunda bile haklı çıkmak için yapmayacağınız şey yok günlük yaşantım da sizin gibilerle karşılaşsam neler denersiniz hayal edemiyorum o kadar tutarsız varlıklarsınız.

Son düzenleme:
Evet forum burası, pazar günleri kahvede oturduğun kahrolsun israil sloganları attığın yer değil. Uslubunuzu takınarak konuşacaksiniz burada, ben ne kadar haftalardır argo kullanmanıza rağmen karşılık vermediysem düzgün konuşacaksiniz. Bu öneri değil, zorunluluk. İnsanlarla konuşmayı ben öğretecek değilim. Hâlâ uyarmama rağmen devam ediyorsun agresiflige, yok şöyle varliksin böylesin. Ben sana daha bir şey demiyorum birader, kendi yağında kavrul iyi forumlar sana.

Bana sana ulaşabileceğim bir sosyal medya hesabı atar mısın ? Bir video iletmek istiyorum sana burada atmam sakıncalı olur.

Bak bir paragraf da yine çelişkiler görüyorum. İlk cümlende aklı sıra yine aşağılamaya çalışıp kahve de takılan senin lafınla cahillerden sanıyorsun beni. 2. cümlen de ben seni aşağılamıyorum diyorsun halbuki 5 saniye önce aşağılamaya çalışmışsın. Bu tarz cümlelerin seninle ilk diyaloğa girdiğimden beri vardı şuana özgü bir şey de değil. Ben zaten saygı beklemiyorum istediğin kadar karşılık verebilirsin. Bir de her cümlene iyi forumlar koyarak tartışmayı bitirdim diyorsun sonra yine cevap veriyorsun bak yine çelişki. Varlık değil misin kardeşim niye hakaret algılıyorsun bu kelimeleri ?

Son düzenleme:
Tartistigimi sanmıyorum senle, tek taraflıdan öteye gidemez öyle olsa da. Saygı beklememen normal bu kadar yaptığın şeyin üstüne, yine de senin kadar agresif konusmadigimi düşünüyorum yaptığın her şeye ragmen. Profil mesajlarimi acabilirim istersen oraya at, ben gördükten sonra silersin.

Ne yapmışım la ben abartma bu kadar. Videoyu atamam tarif edeyim istersen gider bakarsın. Youtube Cemre Demirel İsrail üzerine yazıp ilk çıkan videoyu izlersen sana karşı tavrımı rahat anlarsın diye düşünüyorum iyi akşamlar.

Senden de sevgilisine alkol içip yumruk atan eğitimsiz cemrenin videosunu atmanı beklerdim zaten. Küfürsüz video atmanı da beklemezdim, sagol beni hakli çıkardığın icin her seferinde ya. Atladigin nokta surasi, İsrail'in ne kadar yobaz, gereksiz bir devlet olduğunun bende farkındayım. Valorant ateistleri ile karsilastirma beni, karşında yaşasın İsrail diye gezen yok. İsrail konusunda yakın fikirdeyiz zaten, hemfikir olmadığımız konu Filistin. Yeterli diye düşünüyorum bu cevap sanada iyi aksamlar.

Yok yakın fikirde olamam ben senle. Sana İsrail topraklara göz koyuyor diyorum bana nato mato diyorsun. Ulan zaten Natonun en güçlü devleti alenen İsraile destek veriyor nereden buluyorsun bunları önüme koyuyorsun anlamıyorum.

Son düzenleme:
Sevmeme konusunda yakın fikirdeyiz haricinde değiliz zaten. Ermenistan da topraklarımıza göz koyuyor, bir şey yapabiliyor mu yıllardır? Topraklarımıza göz koymayan ülke var mı sence canım kardeşim? Göz koydum demekle olmuyor o iş, durduk yere NATO ülkesine savaş acamaz bu kadar basit. Evet natoya güvenmiyorum ama bu sıfır etkisi olduğu anlamına da gelmiyor. Filistin değiliz biz, bunu kafana yaz.

Dünya ABD'den ibaret değil, ki o bile yalandan da olsa İsrail'le aramızda gerilim olursa durdurmak zorunda. İstemese bile. Sence bir NATO ülkesini İsrail'in önüne atıp yardım etmezlerse ne olur? Dünyada ne amacı, ne saygınlığı kalır natonun. Ha ben yanilirim, ileride savasiriz ne yapalım dünyanın sonu mu? Olması çok düşük ihtimal bir şey için neden şimdi feryat figen dolaşalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…