Kurban Bayramı Yaklaşıyor

Tablo Rıza Baba'nın tablosuydu değil mi ? Neredeydi o fotoğraf forumda görmüştüm, şimdi bulamadım.
 
Şu foruma bayılıyorum :) Ayakkabı Mont için bile konu açılıyor :)

Can sıkıntısı :D

- - - Güncellendi - - -

20 yaşına kadar aldıklarının çok önemi yok, vücudun ağzın burnun saçın sakalın iyice yerine oturduktan sonra 5000 tl ayır tüm dolabı düzenle, 5 yıl gözün kapalı giyinirsin şık ve üşümeyecek / az terleyecek şekilde.

125 TL'ye kışlık bir mont bulamazsın ama Tchibo'da 100 tl'ye muhteşem bir çift deri bot kapatmıştım. Fotoğrafını bulamadım, çekersem koyarım.

Benzer bir şey denk getirirsen 150 TL'ye mont alabilirsin başka bir yerden. Nasıl giyindiğini bilemiyorum o yüzden tavsiye etmek zor.

Saolasın :D

Bot almaktan vazgeçtim. :D [Scooter spor botum var] :D
100-250TL Arası iyi bir mont seçimi yapılabilir.
 
Yani bende askerden gelip 30 kg verdiğimde rereörörrö olmuştum çünkü giydiğim her şey bana kendimi Mert Can Harikalar diyarındaki etekli karakter gibi hissettiriyordu.

250 TL'ye ucuz ama iyi bir deri mont bulma şansın varsa dene, yok uzun vadeli bakacaksan indirimden Colombia v.b thermal bir mont asgari 4 yıl götürür gözü kapalı. Yalnız spor giyiniyorsan çok yakışır Colombia / North Face vb..., aksi takdirde mont araman biraz sürer.
 
North Face alıyordum kendime beden bulamadım malesef. Bende Nike'tan kendime Therma-Fit bir üst aldım. Beni gayet sıcak tutuyor. Colombia ve North Face gerçekten çok güzeller. Fiyatlarıda tabii :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı