Kurmaca tutanak tutmanın bir cezası var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ayda arabanın başına gelmeyen şey kalmadı. :D Bence arabada sorun yok. Gökhan da sorun var. :D Bunun kesin çözümü hamam a gitmek. :D İyice keselesinler. :D

Hayır, şu anki bir durumda cezai bir işleme tabi değilsin. Ancak biri şikayette bulunup, öyle ki taraflardan biri olursa daha etkilidir, mahkeme açılır. Eğer evrakta kasıtlı olarak yanlış bir tanzim saptanılırsa. Evrakta sahtecilik gibi bir çok kanundan yargılanırsınız.

Senin babada taksiciydi sanırım. Yanlış hatirliyorsam affola, o bilir işin ilmini ama sana tavsiyem bu konuyu da fazla dillendirme. Raporda ki tarafların görüşleri aynı şekilde imza edildiyse ve fotograflarda doğruluyorsa ekspertizinden bir sıkıntı oluşmaz. Bende çocuk yaştan beri ticari araç işletiyorum verdiğim tavsiyeyi tut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde dur biraz. Kız arkadaş bul, dolaş bir şeyler yap. Arabasız yap ama bunları.

Arabalı halimle beni umursamayan, arabasız halimle niye umursasın. Pek umudum yok o işlerden yana :) Yalnız takılıyorum.

Bu arada bynigli bey, doğrudur baba mesleği yıllardır taksicilik, işinde pro birisidir :) Zaten çarptığımız kişinin eniştesi de taksiciler esnaf odası bilmem neysi.
Arada bir toplantılarına gittiğim oldu :) Bilirsiniz belki, İstanbulun 4 yanından taksiciler bir vapurda toplanır. Üsküdar iskele mi dersin Eminönü mü dersin artık :)
Taksicilerin sorunları falan konuşulur. Taksicilikle uğraştıysanız belki bilirsiniz diye şey ettim :)

Programlamada işim yaver gitmez ise sizin kervana katılırım belki :)

Ben izmirdeyim. 16 - 17 yaşında alsancak dersahaneden çıkan kızları düşürmek için şöförü kandırıp taksiye çıkıyordum. 6 -7 yaşında da ağabeyimle beraber dolmuşa gidiyordum. Çekirdekten gelmeyeyim, ama bizim işlerde it kopuk çok var. Uysan habire başın belaya girer. O yüzden eğitimine bak, en önemlisi o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla şuan kod yazmaktan inanılmaz zevk alıyorum.
Kodlarda bir sıkıntı olunca bilgisayar gibi falan düşünüyorsun. Sandalyeden kalkıp bilgisayar kasasının tepesine çıkıyorsun, kendini onun yerine falan koyuyorsun.
Saatin geç olması sebebiyle abartıyo olabilirim ama şuan işler yolunda yani :) Taksiciliği everim ancak vasıfsız eleman olmak istemem.

Öncelikle geçmiş olsun, bu tür olayları intetnet alemine yazmama taraftarıyım ne olacağı belli olmaz.;) Evrakta sahdecilik bir suçtur kullanan ve ruhsat sahibine ceza yazılır anlaşıldığında. Şimdilik tampon ile kurtulmuşsunuz, ehliyetsiz halde bir yaya atlasa önünüze??

Geçmiş olsun öncelikle.. Bence sen şu arabanın egzozuna neler değiyor bir kontrol et. Onlar cenabet ediyor olmasın :D

Geçmiş olsun öncelikle.. Bence sen şu arabanın egzozuna neler değiyor bir kontrol et. Onlar cenabet ediyor olmasın :D

Artık bu yorum da yapıldığına göre konunun kapanma vakti gelmiş demektir. Kitleyelim bir zahmet :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı