Vallahi ben olsam bir yerden bulur paneli satın alır, ertesi gün çocuğa bilgilerini söylerdim.
Vallahi ben olsam bir yerden bulur paneli satın alır, ertesi gün çocuğa bilgilerini söylerdim.
O işlere çok girilmemesi lazım ilerde sıkıntı yaratabilir.Vallahi ben olsam bir yerden bulur paneli satın alır, ertesi gün çocuğa bilgilerini söylerdim.
Hocam çok haklı selamlar my summer car topladınız mı arabayı.
Onu yapmayı düşünüyorumSiber suç değil mi bu? İhbar edilirse iyi bir ceza almaz mı?
Okul numarımı istiyor e-okula girmek için madem "heçkır"'sın onuda bulsanaHer seferinde yazmaktan bıktım ama yine söylüyorum. Arkadaşlar bilgileriniz öyle sandığınız gibi erişilemez değil. Az araştırmış biri sadece adınızla Mernis'ten TC'nizi bulabilir. Çok kolay bir şey bu. Ona hayran gözlerle bakmanı istiyor arkadaşın ama aslında çok basit bir şey. Ve sadece TC ile bir şey yapılamaz. Seri No olmadıktan sonra istediği kadar bulsun TC'ni.
12 Yaşında .-.Hemen polise gidip şikayet edin. Dava açılır sonra 18 yaşından büyükse yüzde yüz hapse girer. Şaka söylemiyorum.
O işlere çok girilmemesi lazım ileride sıkıntı yaratabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.