Vadi'de hep bir eksiklik var, kurgu eksikliği. Hiçbir şey 4-4'lük değil.. O yüzden Ezel bana daha güzel geldi. Tabii KV'de, KVP'de o kadar aksiyon sahnesi, olay var ki insanlar üzerinde daha etki yarattı.
Erlik gibi bir kanalada objektif değil demessin.Videoda herşeyi anlatıyor doğrusunu yanlışını,Ve elbette bir dizi izlediğimiz için her dizide olduğu gibi bu tarz dizilerde de saçmalıklar olur.Ama bu dizinin kötü olduğunu göstermez.Ezelinde saçmalıkları vardır,Vadininde önemli olan senaryosu ve seni içine sokan atmosferi.
Vadiyi yeterince izledim, objektif değil deme lüksüne sahibim. Başrolün karakter gelişiminin ne kadar hızlı ve yedirilmeden yansıtıldığını anlatıyor mu? Ayrı ayrı diziler çekilebilecek derinlikte karakterlerin ne kadar mantıksız harcandığını (bkz. Laz Ziya) anlatıyor mu? Hikayeye hiçbir etkisi olmayan, zaman kaybı Eren ve Ömer Baba’nın neden saatlerce önümüze konduğu, özgünlükle iddia ettiği Vadi’nin özellikle “babaları infaz” bölümünün/sahnelerinin Godfather II kopyası olduğunu anlatıyor mu veyahut Polat’ın iki üç kere dublajının değiştiğini, on bölüm gayet doğalken bir başka on bölüm kapı duvar suratlı Cyborg’a dönüşmesini? Bir çok şey daha yazabilirim. Vadi potansiyeli olan, bence harcanmış, izlediğime memnun kaldığım ve tekrar izleyebileceğim bir dizi. Ama teknik anlamda Ezel’in yanında yamalı bohça kalıyor.Bu video'a objektif demeyen adam yani. Gayet güzel bir video bu arada güzel bir şekilde karşılaştırma yapılmış. Ezel Kurtlar Vadisi'nin yanına yaklaşamaz bile.
Video'da denildiği gibi Ezel zaten 2. sezona girmeden hikaye bitti yardıma Tuncel Kurtiz yetişti. Tuncel Kurtiz olmasaydı her şey daha farklı olabilirdi.
Değilsiniz.Vadiyi yeterince izledim, objektif değil deme lüksüne sahibim.
Başrolün karakter gelişiminin ne kadar hızlı ve yedirilmeden yansıtıldığını anlatıyor mu?
Saatlerce değil, ayrıca bu bir sosyal medya söylemidir.Hikayeye hiçbir etkisi olmayan, zaman kaybı Eren ve Ömer Baba’nın neden saatlerce önümüze konduğu anlatılıyor mu?
Özgünlük iddiası verilmedi. Araştırırsan hangi filmden esinlendiklerini görürsün.özgünlükle iddia ettiği Vadi’nin özellikle “babaları infaz” bölümünün/sahnelerinin Godfather II kopyası olduğunu
Sadece bir kere değişti.Veyahut Polat’ın iki üç kere dublajının değiştiğini, on bölüm gayet doğalken bir başka on bölüm kapı duvar suratlı Cyborg’a dönüşmesini?
Yazacağını düşünmüyorum çünkü içi boş söylemler.Bir çok şey daha yazabilirim.
Değilsiniz.
![]()
Saatlerce değil, ayrıca bu bir sosyal medya söylemidir.
Özgünlük iddiası verilmedi. Araştırırsan hangi filmden esinlendiklerini görürsün.
Sadece bir kere değişti.
Yazacağını düşünmüyorum çünkü içi boş söylemler.
Değilsiniz.
Eki Görüntüle 1320473
Saatlerce değil, ayrıca bu bir sosyal medya söylemidir.
Özgünlük iddiası verilmedi. Araştırırsan hangi filmden esinlendiklerini görürsün.
Sadece bir kere değişti.
Yazacağını düşünmüyorum çünkü içi boş söylemler.
Daha bunu anlayamamışsın neyse boş ver sen bir amaca varamayan ezel dizini izlemeye devam et.Pintipanda videosu ne alaka![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.