Kurulum yaparken .cab ve error : 1335 , error : 2350 hataları

Anakart ile uyumlu olduğu kanısına nasıl vardınız. Anakartınızın sitesine girip desteklenen bellek modellerine baktınız mı?
Anakartın toplamda 8GB'ta kadar DDR2 800 Mhz destekliyor olmasına bakmaktan bahsetmiyorum.
Örnek olarak veriyorum, kendi anakartımın desteklediği bellek marka ve modelleri listesi:
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1366 - GA-X58A-UD5 (rev. 2.0)

Bu siteyi inceleyin. Sorunun bellek yetersizliğinden veya belleğin bozuk olmasından (tabi sorun anakart bellek uyuşmazlığı da olabilir) kaynaklandığı anlatılıyor ve çözüm yolu var.
Ama bence sizin bellekler stabil çalışsaydı, çözümü uygulamanıza gerek kalmayacaktı.
[Solved] Solution to Error 1335 'cabinet file Corrupt' (View topic) • Apache OpenOffice Community Forum
OFF: Yükleme Sırasında Hata İletisi: Hata 1335 - Office1.cab Kabin Dosyası Kopyalanamadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş XP ve Windows 8.1 ile aynı sorunla karşılaşmış. Bence tekrar Windows 7 yüklemesine gerek yok.
Verdiğim bağlantıda Microsoft Destek bunu önermiş:
"BOOT.INI Gelişmiş Seçenekleri iletişim kutusunda, /MAXMEM= onay kutusunu seçin ve ayarı 256 (veya bilgisayarınızda daha az RAM varsa daha düşük bir değer) olarak ayarlayın."

Burdan sistemin belleğin tamamına erişemediğini, kısıtlı bir bölümüne erişmesi yüzünden programın istenilen şekilde çalışmadığını anlıyoruz.
İki ayrı işletim sisteminde de aynı hata çıktığına göre sorunun donanımsal olduğu anlaşılıyor. Bellekleri de taratıp sorun bulamadığına göre geriye bir ihtimal kalıyor, anakart ile uyuşmazlık.

Arkadaş "Hiç bir şey kuramıyorum" diye başlık attığı için "Cab" dosyasının hatalı olduğu ihtimalini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Msconfigteki olayı yapıp yeniden başlattım bilgisayar çok fazla yavaşladı. Sonra düzelttim.
Anakartın sitesine baktım bu yazıyo:
"Based on the Intel® G31 chipset, and supporting the latest Intel® Core™2 Quad and Core™2 Duo processors up to 1600MHz (via overclocking) FSB, the G31MXP unlocks the latest processing power for the integrated desktop market. "
Bellekleri aldığım yere götüriyim bi kasayı.

Bu arada ekran kartım HD 5450 400w güç kaynağı istiyodu. Bendeki 230w üç haftadır çalışıyo bununla bi ilgisi olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güç yetmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Size önerim ekran kartınızı çıkarıp "onboard" dahili ekran kartıyla sistemi test etmeniz.

Hiç sanmıyorum. Kaldı ki 230 Watt diyor. Kasanın arkasına eğilip bakmış orada yazan rakamın sonuna W ekleyip yapışyırıyor. 230 Watt PSU mu olur. 230 Volt'tur o. Bilmediğinden Watt yapmış.

Hocam HD Tune 5.50 ile Healt kısmından bir EG koy bakalım sabit disk sağlığına.

Hiç sanmıyorum. Kaldı ki 230 Watt diyor. Kasanın arkasına eğilip bakmış orada yazan rakamın sonuna W ekleyip yapışyırıyor. 230 Watt PSU mu olur. 230 Volt'tur o. Bilmediğinden Watt yapmış.

Hocam HD Tune 5.50 ile Healt kısmından bir EG koy bakalım sabit disk sağlığına.
Benim de garibime gitti, ama 230 Watt güç kaynağı var. Ve hala satanlar var.
Everest EPS-1460X 230W 12cm Fan Güç Kaynağı - Gold.com.tr

Hatta hatırlıyorum benim çok eski güç kaynağı da 230Watt'dı. Kim bilir belki teknoloji ilerledikçe 230 Watt bile fazla gelebilir.

Güç kaynağının etiketinden okudum kasanın arkasında yazmaz zaten öyle şeyler. HD tune sistemin kurulu olduğu diskte hata var dedi.Çift harddisk var pcde biri 250 diğeri 120gb . Grup ilkesinden updateın var olan programların üzerine yazmasını aktif ettim failed veren updateleri yeniden yükledim başarılı oldu fakat şuan verdiği hata "The Windows Installer service could not be accessed" sadece "msi" uzantılı kurulum dosyalarında veriyo bu hatayı.Aslında uğraşmazdım ama bu durumda olan çok kişi var çözümü bulup bu yardımcı olmak istiyorum fakat moderatörlerin ceza vermediği gün yok üye olmak için üst düzey dil bilgisine mi sahip olmam gerekiyo bilmiyorum neyse.
Bugün format atmaya çalıştım hata verdi yarıda:"windows corrupt file exception processing ". Sistem geri yüklemede de hata verdi. Sorun harddiskte büyük ihtimal.

Bugün format atmaya çalıştım hata verdi yarıda. Sistem geri yüklemede de hata verdi. Sorun harddiskte büyük ihtimal.
Bu yüzden format atın dedim. Format kısmını geçemeseydin HDD sorunu olduğunu söyleyip HDTune testi yaptıracaktım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı