Kurulumda "Windows Gereken dosyaları yükleyemiyor" Hatası

Msyldz

Hectopat
Daha fazla  
Eski notebookumu satıyorum yarın sözleştik alacak kişiyle, yeni indirdiğim ISO dosyasını USB'ye attım Windows 7 kurarken %20 de (Windows gereken dosyaları yükleyemiyor) hatası veriyor sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın ISO kalıp dosyası, CD, ya da DVD de bozukluk olma ihtimali çok yüksek. Bu hatanın nedeni Bozuk medya içermesidir. Önce kullandığın CD-DVD ya da USB belleğin içeriklerinde bozukluk olma ihtimalini düşünmelisin.

Başka bir CD-DVD den kurulum yapmanı ya da kullandığın ISO kalıp dosyası varsa başka bir yerden indirip denemeni tavsiye ederim.
Büyük olasılık bozuktur.

USB'ye direkt dosyayı mı attınız yoksa yazdırdınız mı?
rufus ile yazdırdım
Kullandığın ISO kalıp dosyası, CD, ya da DVD de bozukluk olma ihtimali çok yüksek. Bu hatanın nedeni Bozuk medya içermesidir. Önce kullandığın CD-DVD ya da USB belleğin içeriklerinde bozukluk olma ihtimalini düşünmelisin.

Başka bir CD-DVD den kurulum yapmanı ya da kullandığın ISO kalıp dosyası varsa başka bir yerden indirip denemeni tavsiye ederim.
Büyük olasılık bozuktur.
hocam şimdi de kendi kullandığım pc ye attığım win10 denedim onda da aynı hatayı alıyorum. ramleri felan söküp taktım bişey değişmedi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı