Kuruluş Osman izlenmeli mi?

Elinize köpükten bir kılıç alarak ölümcül komboyu yapabilirsiniz :D.

Şaka bir yana eğer hoşunuza gidiyorsa izleyebilirsiniz.
 
Diriliş Ertuğrul diye bir dizi vardı bir zamanlar. Adam hakkında sadece 3 sayfa belge bulundu. Ama bizim senaristlerimiz 60-70 bölüm çıkardılar. Gerisini siz düşünün.

Tarih dizisi izleyecekseniz. Vatan'ım Sensin, Payitaht Abdulhamid izleyebilirsiniz. Abartma bunlarda da var ama genel olarak yaşanmış, olaylara sadık kalınarak çekilmiş yapımlar.
 
Diriliş ertuğrul diye bir dizi vardı bir zamanlar. Adam hakkında sadece 3 sayfa belge bulundu. Ama bizim senaristlerimiz 60-70 bölüm çıkardılar. Gerisini siz düşünün.

Tarih dizisi izleyecekseniz. Vatan'ım sensin, payitaht abdulhamid izleyebilirsiniz. Abartma bunlarda da var ama genel olarak yaşanmış, olaylara sadık kalınarak çekilmiş yapımlar.

Diriliş ertuğrul güzel dizi gibi ama renkler ve zevkler tartışılmaz :))
 
Çok abartıyorlar sanki Türkler insan değil Iron Man.

Evet, asker sayıları çok az. Bir bölümünde 300 çadırlık küçük bir beylik, Asya'dan Anadolu'ya kadar hüküm sürmüş Geyhatu'ya karşı silah çekiyorlardı. Biraz gerçekçilik az. Uyanış ve Payitaht'ta bir tık daha fazla.
 
Uyanış Büyük Selçuklu ve Payitaht'ı tavsiye ederim. Ama günlük işlerden, derslerden kalan beyniniz Sultan Abdülhamit'in yaptığı tertipleri anlamaya yetmeyebilir. Benimki yetmiyor mesela.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı