Arda Korludağ
Kilopat
Diyelim ürünüm arızalı geldi. Ben kurye çağırmak istiyorum, kuryenin parasını benim mi vermem gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuryeye bir dakika bekler misin diyeceksin. Önünde açacaksın kutuyu. Kırık, arızalı çıkarsa tutanak tutacaksın. Ekran kartı gibi pahalı şeylerde yapılması gereken bir durum.Benimde korktuğum olay o ya kargoyla ekran kartı gelecek getiren adamlar fırlata fırlata getirirse falan nabacaz biz?![]()
İmzayı atıyoruz adamla işimiz bitiyor bekle diyip 2 dakika bekletip yanında açacağız doğru mu?Kuryeye bir dakika bekler misin diyeceksin. Önünde açacaksın kutuyu. Kırık, arızalı çıkarsa tutanak tutacaksın. Ekran kartı gibi pahalı şeylerde yapılması gereken bir durum.
Evet. Falçatayı ayakkabılığa koy kargoyu beklerken. Gelince alıp açarsın hemen.İmzayı atıyoruz adamla işimiz bitiyor bekle diyip 2 dakika bekletip yanında açacağız doğru mu?
Site yetkilileriyle görüştüm gümrük işlemleri yapılıyor Cuma'ya kadar elinizde olur dediler heyecanlandım şimdi bak.Evet. Falçatayı ayakkabılığa koy kargoyu beklerken. Gelince alıp açarsın hemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.