1.3 Multijet
Picopat
Daha fazla
- Meslek
- Amele
Selam 19 Yaşındayım, lise mezunuyum üniversite düşünmüyorum, ocakta askerlik Muayenem var yani 2026 da askere gideceğim, sorum askerden sonrası için, askerden dönünce 20 veya 20,5 bir ihtimal 21 olacağım, ehliyetim yok ve motor tecrubemde yok, planım şu şekilde, askerden gelince bir motor almak ve taksidini odeyinceye kadar sıklıkla o motoru kullanmak ve herhangi bir işte çalışmak, 1 yıl içerisinde motorun taksidini ödeyip motora alışıp daha sonra kuryeliği başlamayı düşünüyorum, sabit bır işte çalışmayı sevmiyorum, gezerek çalışmak daha çok hoşuma gidiyor, sosyal hayatım 21.00'dan sonra girdiğim oyunlar, aile ile aram çok yok (ayrı eve çıkmayı planlıyorum kuryelikle beraber), şu anda günde 13 saatimj bir iş için mahvediyorum, birilerinin altında ezilerek 3 kuruşa calismaktan gerçekten bıktım, 12 yaşından beri çalışıyorum, motorları severim ama hiç motorum olmadı ailem karşı olduğu için, benim gibi sosyal hayatı, aile ilişkileri sıfır olan ve küçük yaşlardan itibaren çok ağır işlerde çalışmış birine bu mesleği önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: