Kuşum hareket etmiyor

@aliaksandr @summrsxo @300974 @321147 @Bunduk arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim kusumun sadece uykusu gelmis ve biraz dinlenmis az once elime alip muhabbet kusu sesi actim ve kafama koydum sacimla oynamaya basladi otmeye basladi suan geziniyor daha once cok hayvan kaybettigim icin paranoyak oldum cevaplariniz icin cok tesekkur ederim :).

@aliaksandr @summrsxo @300974 @321147 @Bunduk arkadaşlar cevaplariniz icin teşekkür ederim kusumun sadece uykusu gelmis ve biraz dinlenmis az once elime alip muhabbet kusu sesi açtım ve kafama koydum sacimla oynamaya basladi otmeye basladi şu an geziniyor daha once cok hayvan kaybettigim icin paranoyak oldum cevaplariniz icin cok teşekkür ederim :).

Sen yine de dikkatli ol kuş öyle yatmaz normalde. Belki de sadece oyun yapıyordur ama ara ara kontrol etmekte fayda var :D

@aliaksandr @summrsxo @300974 @321147 @Bunduk arkadaşlar cevaplariniz icin teşekkür ederim kusumun sadece uykusu gelmis ve biraz dinlenmis az once elime alip muhabbet kusu sesi açtım ve kafama koydum sacimla oynamaya basladi otmeye basladi şu an geziniyor daha once cok hayvan kaybettigim icin paranoyak oldum cevaplariniz icin cok teşekkür ederim :).

Tamamdır ama benden sana tavsiye sen gene de vitamin al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı