Kuşum ölüyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyle kuş kaybettim petshopa götürüp aşı da vurulmuştu ama 2 gün sonra öldü. Geç kalmışsınız kurtulması biraz zor gibi ilk olduğu günde götürülmesi lazımdı.

tam olarak ne demek istediniz ?
Hocam 3 yıldır kus yetiştirir, bakarim. 6 sayfada 4 defa atması gereken şeyleri söyledim 2 mesajıma yanıt vermedi bile 3. Mesajımda atamadığını söyledi. Forumlarda onlarca cana yardımcı oldum. Artık yapmaması onun sorunudur.

Veterinere koşa koşa götür. Hastalığa bağlı psikolojik bunalımda büyük ihtimalle. 7 defa yaşadım/yaşayanı gördüm. Hastalık ufak bir grip, bunalımda olduğu için çat diye ölüyor.

Veterinere koşa koşa götür. Hastalığa bağlı psikolojik bunalımda büyük ihtimalle. 7 defa yaşadım/yaşayanı gördüm. Hastalık ufak bir grip, bunalımda olduğu için çat diye ölüyor.

Götürdüm fazla bir şeyi yok dediler vitamin aldım suyuna attım şu an uyuyor biraz önce ötüyordu şarkıya.

2-3 gün gözlem altında tutun. Kendisine gelmesi muhtemeldir, veterinerlerden iyi bilemem nede olsa.

Kardeşim tekrar geçmiş olsun öncelikle. Kuşunuzu yormamaya çalışın. Suyuna vitamin ilaci koyun, hasta oldugu için biraz güneşli serin olmayan yerde güneş görmesi daha iyi yapar. Hasta olduğu için çok sık uyur. Diğer kuş rahatsiz etmemesi için ayirma sansiniz varsa ayırın.

Kardeşim tekrar geçmiş olsun öncelikle. Kuşunuzu yormamaya çalışın. Suyuna vitamin ilaci koyun, hasta oldugu için biraz güneşli serin olmayan yerde güneş görmesi daha iyi yapar. Hasta olduğu için çok sık uyur. Diğer kuş rahatsiz etmemesi için ayirma sansiniz varsa ayırın.

Suyunu düzenli aralıklarla değişip vitamin koyuyorum ayrıca diğer arkadaşta önermişti güneşin oraya koymami onu da uyguladım bu arada kuşun dışkısı vb normal geliyor ishal gibi değil.

Diger kusu da odama aldim zaten bulaşma gibi bir durum olmasın diye şu an tek bir şekilde.

Kuşun dışkısı atar mısınız?

Atayım telefona geçince 10dakikaya geçerim.

Kendisinin başında 30 dk bekledim dışarı aldim kendi yaptığında sulu değildi normaldi.

Telefon kameram kotu kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• 20220910_183344.jpg
    20220910_183344.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı