Kutu içeriği eksik MSI X670e anakart alınır mı?

Anakartın ledi için bağlantıya gerek yok; kartın kendi parçası o. Alacağın sıvı soğutma kaç fanlıysa +1 de pompanın aydınlatması vardır ona göre çoklayıcı kablo alırsın. Kasada hazır ARGB fan olduğu için RGB kablo almana gerek yok. Zaten ARGB kullandıktan sonra RGB'nin yüzüne bile bakmazsın 😁 Ben kasaların kendi kontrolcü hublarından anlamadığım için şunu tavsiye edeyim

Bunu anakartına takıp yazılımdan direkt kontrol sağlayabilirsin. Ben de kullanmaktayım. Fanların güç kablosu da yine kasa kontrolcüsünde takılı kalır.

Eki Görüntüle 2338285
Msi mag coreliquid 360r v2 sıvı soğutmasını alıcam bu attiginiz ürün kasada bulunan karta benziyor, anakartin icinde olmayan kablo birisi y cable coklayici heralde digeri de rainbow extension cable olarak geciyor buda argb sanırsam, bana bu kablo lazım mı şuan o önemli? Kasa full msi mystc light senkron olucak onun için bu kadar çabalıyorum tek programa toplamak amacım, o yüzden dediğiniz ürün bana uygun gelmiyor bana o lanet anakarttaki o iki kablodan hangisi lazımsa argb kablosu var digeri de y cable onu cogaltiyor sanırsam bu ikisi lazım lütfen şunu çözelim ya IQ seviyem hiç bu kadar düşmemişti özür dilerim tekrardan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-27-01-43-07-032_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2024-10-27-01-43-07-032_com.google.android.youtube.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 19
Gösterdiğin kartın zaten kendi kablosu vardır anakarta takmak için. Anakart ve kasayı aynı kişiden alıyorsan muhtemelen de takılı haldedir. O zaman bu kabloyu alırsın ve karttaki boş portun birine takıp sıvı soğutmayı bağlarsın.

2'li olan az gelir diye düşünme; çünkü fanlarda 1 erkek 1 dişi ARGB kafa var ve 3 fanı birbirine bağlar sonuncuyu da bu kabloya takarsın. Diğerine de pompayı takarsın.

Gösterdiğin kartın zaten kendi kablosu vardır anakarta takmak için. Anakart ve kasayı aynı kişiden alıyorsan muhtemelen de takılı haldedir. O zaman bu kabloyu alırsın ve karttaki boş portun birine takıp sıvı soğutmayı bağlarsın.

2'li olan az gelir diye düşünme; çünkü fanlarda 1 erkek 1 dişi ARGB kafa var ve 3 fanı birbirine bağlar sonuncuyu da bu kabloya takarsın. Diğerine de pompayı takarsın.
Gösterdiğin kartın derken kasanın pin kartından bahsediyorsanız orda fazladan var mıdır bilmiyorum ama anakartta kablo yok ona eminim. Yani anakartin icinde eksik kablolar çok önemli kablolar değil alıyorum o zaman.

Dediğim gibi kasa hublarından anlamam ama görsele bakınca sağdaki renkli kablo muhtemelen anakarta gidiyor, sol alttaki de kasa önündeki kontrol tuşudur, geri kalan 3 kablo da güç ve fan kablosudur ama sonuncuyu bilemedim. Adamın kayıp dediği kablolar muhtemelen uzatma kablolarıdır ama eğer hub kablosu eksikse onu bulmak zor olabilir.

Dediğim gibi kasa hublarından anlamam ama görsele bakınca sağdaki renkli kablo muhtemelen anakarta gidiyor, sol alttaki de kasa önündeki kontrol tuşudur, geri kalan 3 kablo da güç ve fan kablosudur ama sonuncuyu bilemedim. Adamın kayıp dediği kablolar muhtemelen uzatma kablolarıdır ama eğer hub kablosu eksikse onu bulmak zor olabilir.
Hocam işte hub mub bilmiyorum ama
1 to 2 RGB LED extansion Y cable,
Rainbow RGB LED extension cable
Olarak geciyor msi kutu içeriğinde

Tamam uzatma kabloları onlar. Şu Y olan mesela

Diğeri de bunun 3 pinli olanı. Sen ekipmanı al ondan sonra ihtiyacın olan neyse tekrar bakarız.
Bunlar uzatma ve çoğaltıcı ile ilgili bir şey ise belki adam kasada bırakmıştır. Fotoğraf attı bomboş kasa pinleri ile aynı kartın üzeri, ama belki pinin devamından çogaltmıştır. Konu açık durur tekrar konuşuruz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı