Berkeology
Femtopat
Daha fazla
Msi mag coreliquid 360r v2 sıvı soğutmasını alıcam bu attiginiz ürün kasada bulunan karta benziyor, anakartin icinde olmayan kablo birisi y cable coklayici heralde digeri de rainbow extension cable olarak geciyor buda argb sanırsam, bana bu kablo lazım mı şuan o önemli? Kasa full msi mystc light senkron olucak onun için bu kadar çabalıyorum tek programa toplamak amacım, o yüzden dediğiniz ürün bana uygun gelmiyor bana o lanet anakarttaki o iki kablodan hangisi lazımsa argb kablosu var digeri de y cable onu cogaltiyor sanırsam bu ikisi lazım lütfen şunu çözelim ya IQ seviyem hiç bu kadar düşmemişti özür dilerim tekrardan.Anakartın ledi için bağlantıya gerek yok; kartın kendi parçası o. Alacağın sıvı soğutma kaç fanlıysa +1 de pompanın aydınlatması vardır ona göre çoklayıcı kablo alırsın. Kasada hazır ARGB fan olduğu için RGB kablo almana gerek yok. Zaten ARGB kullandıktan sonra RGB'nin yüzüne bile bakmazsınBen kasaların kendi kontrolcü hublarından anlamadığım için şunu tavsiye edeyim
Bunu anakartına takıp yazılımdan direkt kontrol sağlayabilirsin. Ben de kullanmaktayım. Fanların güç kablosu da yine kasa kontrolcüsünde takılı kalır.
Eki Görüntüle 2338285