Kutulu GTA V PC ön siparişe açıldı

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 8.778
Eğer arkadaşlarınızla gerçekten multiplayer zevkini yaşamak istiyorsanız, orjinalini alın mutlaka derim. Fiyatı ne kadar çok olursa olsun parasını hakediyor oyun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arkadaşlarınızla gerçekten multiplayer zevkini yaşamak istiyorsanız, orjinalini alın mutlaka derim. Fiyatı ne kadar çok olursa olsun parasını hakediyor oyun. :)
Biz Call of Duty: Modern Warfare 3' ü korsan ile online oynamıştık ama orijinal ile oynayanlarla oynamamıştık sanırım. Birşey yüklemiştik orada server vardı bağlanıp oynuyorduk onun gibi bir sistem GTA V' de olabilir.

Playstore ve Steam en iyisi fakat 2K Games sanırım yayımlıyorlardı GTA yı ve Steamdeki 2K oyunları TL ye geçince artmıştı inşallah burada öyle bir şey olmaz birde üzerinden biraz zaman geçsin illa ki 3-5 sorunu olacak onları düzeltsinler öyle yaza kadar vakit var fiyat da düşer Steam yaz indirimleri derken ben "denemek" amacıyla korsan oynayacağım , öyle yada böyle o oyunu alırım er veya geç :D. Sistem gereksinimlerini çok merak ettim.

Benim için önemli olan Sistem gereksimleri arkadaşlar bununla ilgili bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

180 TL sizcede çok fazla değil mi ? PS4 ile PC arasında kalmıştım ama bu fiyatlar insanı gerçekten korkutuyor.

Benim için önemli olan Sistem gereksimleri arkadaşlar bununla ilgili bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
Sistem gereksinimleri bir kaç sitede yazıyor ama ben pek güvenmiyorum o gereksinimlere. Daha fazla olur diye tahmin ediyorum.

gta.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı