Kutusu açılmış fare iade edilmeli mi?

Geçenlerde konusunu açtığım Logitech M220 fareyi bugün teslim aldım. Kargoyu açtığımda kutu önceden açılmış olarak geldi. İçerisinde garanti belgesi yoktu. Farenin şu anlık bir sıkıntısını görmedim. İade etmeli miyim? Logitech'in sitesinden orijinalliğini nasıl kontrol ederim? Ürünün çakma olup olmadığını anlamam gerekiyor.

Etmelisin kesinlikle bir tavsiye vereyim bu tip alışverişlerde kargoyu bir video eşliğinde açın . Elinizde ne olur ne olmaz bir kanıt olsun artık tüketici haklarını çok sallamayacaklar belli ki yok 14 gün içinde iade hakkı kaldırmalar yok iade kargosunu tüketiciye ödetmeler falan . Önlem alın iadeye yollayın

Geçenlerde konusunu açtığım Logitech M220 fareyi bugün teslim aldım. Kargoyu açtığımda kutu önceden açılmış olarak geldi. İçerisinde garanti belgesi yoktu. Farenin şu anlık bir sıkıntısını görmedim. İade etmeli miyim? Logitech'in sitesinden orijinalliğini nasıl kontrol ederim? Ürünün çakma olup olmadığını anlamam gerekiyor.

Size şunu söyleyeyim, mouse 2 hafta sonra sorun çıkardı, garanti olmadan nasıl vereceksüniz değişime. Tabii ki iade edin.

Garanti yoksa kesinlikle iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı