Kutusu açılmış şarj adaptörü iade alınır mı?

EmreTarhan

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepsiburada'dan Spigen'in 30W hızlı şarj cihazını satın aldım ve bugün elime ulaştı. Telefonum 25W destekliyor ve başka adaptör ile 25W hızlı şarj olabiliyor. Ancak bu ürün 15W şarj ediyor. İadesinde herhangi bir sorun olur mu? İnternet sitesinde arıza raporu falan lazım yazmışlar.

Hocam kullandığınız kablo ile alakalı bir durum da olabilir. İade etmeden önce kablonuzun da 25w desteklediğine ve uygun şarj modülüne sahip olduğuna emin olun.

Aynı kablo ile başka adaptörden şarj edebiliyorum 25W ile. Kablo 100W destekli zaten ve göstergeli. Az önce baktım Samsung'u hızlı şarj etmediğini yazmışlar, 4,9 yıldız ve 9800 değerlendirmesi olunca aldandım.

Eğer tahmin ettiğim şarj aletiyse sanırım bu Samsung'un hızlı şarj protokolini desteklemediği için oluyor. Ürün Apple için yapılmış anladığım kadarıyla. Ürünün ambalajına ve kutu içeriğine zarar vermeden tam şekilde iade edebilirsiniz. GÖnderirken de kutusunun bir fotoğrafını çekin. Sağlam olduğuna dair ürünlerin de. Güzelce paketleyin ki yolda başına bir şey gelmesin. İade alacaklardır elbette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı