Kuzenim beni Kanada'ya davet etti

Kuzenin ne güne duruyor? Yardım etsin işte, Allah rızası için bir yardımı olur.

Hocam, kuzenim evli. Öyle olmuyor, zaten beni oraya götürmesi en büyük yardım. Gidip yük olamam, yaşımın ilerlemesini bekleyeceğim. 2 kuzenim daha gidecek.

Seni getirip sokaga mi atacak?

Hayır, ev ve iş bulana kadar onlarda kalacağım ama sokakta kalsam da olur yeter ki gideyim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kuzenim evli öyle olmuyor zaten beni oraya götürmesi en büyük yardım gidip yük olamam yaşımın ilerlemesini bekleyeceğim 2 kuzenim daha gidecek.

He, anladım şimdi. Evli ise şimdi gitme, düzenleri bozulur. Lise son sonrası gidersin ama o zamana ülke zaten Kanada gibi olur.

25 yaşındaki kuzenim bugün anneme mesaj atmış, Kanada'ya getirmek istediğini söylemiş beni. Annem daha 14 yaşında olduğumu, lise sona geçince gidebileceğimi söyledi. Arkadaşlar, benim gitmem için ailemin maddi durumu falan da soruluyormuş ve mal varlıkları.

1 ev 1 arabamız ve +20 k gelirimiz var, kuzenimin davetiyle gidebilir miyim?

Kuzenimin yazdığı mesaj:
Yenge, senin büyük çocuk kaç yaşında? Buraya getirmeyi planlıyorum, zaten insan kıtlığı var burada. Getiririm ama maddi anlamda yardımı siz verirsiniz, ufak yardım yapabilirim fakat söz veremem.

Lise sonda gitme ihtimalim kaç? Çünkü cidden burada durmak istemiyorum.

Rahatça gidersin diye düşünüyorum ama ne zaman gideceğin ise sana kalmış. Benim de şu an senin gibi bir imkanım var. Dayım Kanada'da yaşıyor, 3 4 sene önce gidecektik fakat vazgeçtik. Ben şu an ailemi bilmiyorum ama lisemin bitmesine 2 sene kaldı ve bitince dayımın yanına gitmeyi istiyorum. Gitmek basit ama uyum sağlamak zor gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı