Kuzenim beni sattı

Yaşın kaç bilmiyorum ama insanlar böyledir. Daha iyisini bulunca hiç düşünmeden satarlar. Tebrikler, hayatı öğrenmeye başladınız.

Bu kadar kolaymı diyorum. Yıllarca kardeş gibi olduk. Bu kadar anısı olan kuzenini 2 günlük arkadaş için satmak..
 
Merhaba. Benim kuzenim var çok iyi anlaşıyorduk buluşuyorduk sürekli. Beraber büyüdük. Her zaman beraber PC oynardık. Birbirimizin nerede ne yaptığını sürekli bilirdik yani o benim yoldaşımdı taaki son 3 güne kadar. Şu an arkadaşlarıyla seste oyun oynuyor sese beni almıyor. Beraber oynayalım dediğimde ya cevap vermiyor ya da kıvırıyor ama eninde sonunda gelmiyor. Hayatımda beni anlayan bir o vardı kısaca ikiz gibiydik. Şu an sürekli arkadaşlarıyla konuşuyor benimle ilgilenmiyor o kadar anımız var unutamıyorum. Bu kadar kolay mı? Mental çöküşteyim.
Evine git, suratının ortasına geçir bi tane. Akıllanır.
 
Bu kadar kolay mı diyorum. Yıllarca kardeş gibi olduk. Bu kadar anısı olan kuzenini 2 günlük arkadaş için satmak..
Benimde benzer durum yaşadığım oldu. hatta 2 arkadaşımla farklı dönemlerde bile oldu. Ama 1 tanesi var ki. 4 yıl boyunca 1 dakikamız ayrı geçmedi. Bir gün hiç bir şey yokken yollarımızı ayırmak istedi. Aynı mental çöküşü zaten hali hazırda çöküşte olduğum dönemde yaşadım ve uzun sürede düzelmedi.
Sizin ve ya başka herkesin kendine göre bir sıkıntısı vardır, %100 anlarım diyemiyorum fakat benimde başımdan geçti.
Bazı insanlar maalesef böyle. Bir başkasını bulunca önceki değersizleşiyor ve durum tam olarak bu oluyor.
Siz de kendinize bir süre verin ve toparlanın. Arkadaş edinin, oyunlar oynayın.
Bir de zamana bırakın. Unutmak isteyince daha da çok hatırlıyorsunuz. :D
 
Ben takıntılı bir insanım kendimi biliyorum. En az 1 yıl aklıma gelecek dediklerini yapmam benim için o kadar kısa sürmeyeceğini biliyorum.

Bro bende çok takıntılı bir insandım. Bana sana söylediklerimi söyleyen olmadı. O yüzden boş ver. Arkadaş gelir geçer. Kendine yetmeye çalış.
 
Bu kadar kolaymı diyorum. Yıllarca kardeş gibi olduk. Bu kadar anısı olan kuzenini 2 günlük arkadaş için satmak.

Hocam bizde diyoruz ki "bu kadar kolay mı" diyecek bir şey yok. İnsanlar çeşit çeşit arkadaş edinir farklı ortamlarda bulunur. Sizde başka arkadaşlar edineceksiniz, farklı zamanlarda farklı ortamlarda takılacaksınız. Mesela farz edin kuzeniniz şu an arkadaş ortamı ile hayatta kalma oyununa başladı, dünya kurup birlikte geliştiriyorlar. Bu ortama sizi çağırmak zorunda değil.

İstediğiniz kadar ikiz olun kuzen olun olay satmakta değil ihanette değil. İyi Sosyaller.
 

Geri
Yukarı