Kuzenim Turbox almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Exct isimli malum şahsın bazı sözleri konuyu hortlattı 🙂

Bazı söyleri derken?
Hocam bilgisayar patladı mı sağlık durumları herkesin yerinde mi?

Aslında 1 yıl az ama küçük bir indirim olabilir belki. Ben olsam 5 yıl atardım ama neyse :D.
Not: Küfür eden birisi vardı onun hakkında dedim. Onu görenler anlar.

Exct o mu? Demin radian diye birisi gelip tekrar sövdü

CS:GO, GTA 5 falan açar, ama oynatmaz. Bu sene başında bilgisayar bozukken bilgisayar alacaklardı(sonradan yaptırdık) Turbox falan almamışız, sonra yaptırdık.(O zamanlar anlamıyordum.)

Benim anlamadığım hikayenin sonu yok. Bu kadar sayfa okudum boşlukta hissediyorum kendimi.

Beyler kuzenim yaklaşık 3 aydan beri yeni bilgisayar diye ağlıyordu. En son eniştem tamam deyip bana 2 bin lira bandında bilgisayar ayarlayabilir misin diye sordu tamam dedim 2.el buldum bir tane ama eniştem 2. ele pek yanaşmadı, ben de sıfır bulmanız çok zor dedim, kuzenim ben bulurum görürsün dedi. Bugün bu bilgisayarı almışlar bir de bana bak hani bulamazdım 8 GB RAM'i var diye fotoğraf atmış, hemen aradım bu senin bilgisayarından kötü diye eniştem oradan bana bağırıyor bunda Intel i7 8 cigolayt RAM var diye gelince görürsün dedim, sen görürsün dedi ben ne yapayım? Eniştem öyle zengin de değil, biriktir mi diyeyim yoksa ne hali varsa görsün mü?

Boş ver elleme yazık olmuş araştırmadan almayacaksın arkadaş.

Herkes kötülemiş ama site yorumlarında "dört dörtlük, her oyunu açıyor" diyorlar. Bence biz anlamıyoruz bu işlerden(!)Eki Görüntüle 735119

Yeni nesil mi yazıyor orada yoksa ben mi yanlış gördüm.
Ürün açıklamasına kabak gibi yazmışlar. Kuzenin buna rağmen oyun amaçlı istediyse göz doktoruna görünsün önce.
  • Oyun bilgisayarı değildir.
  • Sadece ev ve ofis bilgisayarıdır.

Genelde kimse açıklamayı okumuyor yorumları okuyor.
Haklısınız vallaha bir de i3'ü görünce kötü i7 görünce canavar zanneden bir kitle var.

Ama i7 630 en iyisi i3 10100F çöp (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı