Kuzenlerimle ayrı eve çıkmak

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an yaşım 16 2 tane daha kuzenim var birisi 17 birisi 18 yaşında üçümüzde kardeş gibiyiz seneye ayrı eve çıkmayı düşünüyoruz eve yaklaşık 25 - 30.000 TL para girecek siz ne düşünüyorsunuz.

Merhaba şu an yaşım 16 2 tane daha kuzenim var birisi 17 birisi 18 yaşında üçümüzde kardeş gibiyiz seneye ayrı eve çıkmayı düşünüyoruz eve yaklaşık 25 - 30.000 TL para girecek siz ne düşünüyorsunuz.

Kardeş gibiyiz diyonda dost alışverişde belli olur. Eve çıkmadan önce aylık giderlerinizi karşılayacak geliriniz var mı diye baktınız mı?

3+1 ya da 2+1 ev olması lazım.

30K para iyi para. İyi geçiniriz diyorsanız takılın kafanıza göre.

Evdeki bazı problemleri çözümünü bulduysanız çok güzel olur.

Nasıl bir problem anlamadım fatura vs. gibi mi yoksa buzdolabı fırın gibi şeyler mi?

Kardeş gibiyiz diyonda dost alışverişde belli olur. Eve çıkmadan önce aylık giderlerinizi karşılayacak geliriniz var mı diye baktınız mı?

Eve şimdi çıkmayacağımız için şu an evin kirası belli değil belki yıl sonu asgarinin artması sonucu eve giren parada artar.

Nasıl bir problem anlamadım fatura vs. gibi mi yoksa buzdolabı fırın gibi şeyler mi?

1) eve giren para herkese ortak mı?
2) temizliği kim yapacak.
3) odalarınız ayrı mı?
4) yemek işini ne yapacaksınız her gün dışarıdan yiyemezsiniz
5) evin eksiklerini kim alacak.
6) kahvaltı akşam yemeği hangi saatte yapılacak
7) faturaları kim ödeyecek.

1) eve giren para herkese ortak mı?
2) temizliği kim yapacak.
3) odalarınız ayrı mı?
4) yemek işini ne yapacaksınız her gün dışarıdan yiyemezsiniz.
5) evin eksiklerini kim alacak.
6) kahvaltı akşam yemeği hangi saatte yapılacak.
7) faturaları kim ödeyecek.

1 evet.
2 herkes kendi odasından sorumlu.
3 evet.
4 sabahları işte olcağımız için kahvaltı yapmayız yemeği ben yaparım o sorun değil.
5 para ortak olacağı için birlikte çıkar alırız zaten ilk ayda hepsini almayız yavaş yavaş.
6 kahvaltı yok akşam yemeği ise 8 gibi
7 para toplanacak ve faturalar ödendiği zaman paralar eşit olarak dağıtılır.

1 evet.
2 herkes kendi odasından sorumlu.
3 evet.
4 sabahları işte olcağımız için kahvaltı yapmayız yemeği ben yaparım o sorun değil.
5 para ortak olacağı için birlikte çıkar alırız zaten ilk ayda hepsini almayız yavaş yavaş.
6 kahvaltı yok akşam yemeği ise 8 gibi.
7 para toplanacak ve faturalar ödendiği zaman paralar eşit olarak dağıtılır.

O zaman sana verebileceğim tek bir tavsiye var kuzenlerin olgun birisi değilse bazen alttan alman gerekebilir o zaman alttan al yoksa sıkıntı çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı