KYK interneti nasıldır?

Kaspersky çalışıyormuş @AspyndoR'un dediği üzere. Onu kullanırım da. İnternetin bu derece ölü olması canımı sıktı ya. Pingler çok mudur acaba oyun anlamında VPN ile? (Türkiye'ye bağlanacağım.)
Ben o aralar lol oynuyordum 3-4k pingi gördüğüm olmuştu :D şaka değil gerçek rakamlar, oyundan atıyordu artık.
Sonrasında yanda bi cafe vardı oranın wifi ağına çöktük, 1km menzilli wifi alıcı almıştım anteni camdan dışarı sarkıtıp oraya bağlanıyorduk, aramızdaki mesafe 200-300 metre vardı KYK nın internetten daha iyiydi :D

Hocam Online oyun değil de gitmeden indirebildiğin kadar uzun süreli oynanabilir oyunlar indir. Witcher 3, RDR 2, elders scrolls oyunları gibi açık dünya indirebilirsin sürekli keşfe açık, Stardew Valley ve Terraria gibi uzun süre oynanan oyunlar indirebilirsin, tekrar tekrar başlayabileceğin stratejileri indirebilirsin, hatta Kenshi'ye bak o da uzun süre gider. Yurtta Single Player oynarsın. Bir şey indirmen gerektiğinde de kütüphane internetini kullanırsın direkt yurda geçince tüketirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı