KYK Kredisi ile PlayStation 5 alınabilir mi?

Hoinchuhayn

Decapat
Merhaba KYK kredisi alıyorum, üniversite öğrencisiyim. Para biriktirip PlayStation 5 almak istiyorum ancak bu sene içinde en fazla 10.000 TL biriktirebiliyorum. Bir sene daha kredi almam gerekiyor. O yüzden taksit yaptırmak istiyorum ancak 24 ay taksit imkansız gibi görünüyor. Taksitler hakkında bilginiz varsa bu işin oluru var mıdır?

24 ay taksit yaparsan 2 PS 5 fiyatına çıkar.

Bu ekonomide kimse 24 ay taksitle bir şey vermez, verirse de 10 liraya alacağın şey en az 30 lira olur.

Part time bir işe girip daha rahat alabilirsiniz, kimsenin 24 ay taksit yapacağını düşünmüyorum.

Merhaba KYK kredisi alıyorum, üniversite öğrencisiyim. Para biriktirip PlayStation 5 almak istiyorum ancak bu sene içinde en fazla 10.000 TL biriktirebiliyorum. Bir sene daha kredi almam gerekiyor. O yüzden taksit yaptırmak istiyorum ancak 24 ay taksit imkansız gibi görünüyor. Taksitler hakkında bilginiz varsa bu işin oluru var mıdır?
Hocam sonuçta para sizin ancak ben olsam kredimi ps5 için kullanmazdım. Keşke ucuz olsaydı, ekonomik olarak paranın değeri iyi olsaydı da size hem ps5 hem de 2 3 de oyun önerseydim.. :( Ancak 1250 TL bile öğrenci için şöyle böyle azken ps5 almak mantıklı değil. Aşağıda arkadaşın da dediği gibi bir taksit işine girseniz 2 ps5 parası verirsiniz.

Ben de kredi borçlarının silinmesine karşıyım ancak sorulması gereken soru yurtdışında bir haftalık çalışmayla alınabilen basit bir oyun konsolunun ülkemizde neden 20 bin liraya satıldığı.

Kredi kartı limiti yüksek bir tanıdık ile alabilirsiniz ya da sizin yerinize kredi çekecek siz ödeyeceksiniz. Bu şartlarda 6 taksit bile mucize hadi 9 olsun.

Max 12 taksit var şuan ama alışveriş kredisiyle 36 aya kadar alabilirsiniz yalnız size kredi vermezler.

24 ay taksit yaparsan 2 PS 5 fiyatına çıkar.

Peki bankadan kredi çeksem olur mu sizce?

Hocam sonuçta para sizin ancak ben olsam kredimi PS5 için kullanmazdım. Keşke ucuz olsaydı, ekonomik olarak paranın değeri iyi olsaydı da size hem PS5 hem de 2 3 de oyun önerseydim. :( ancak 1250 TL bile öğrenci için şöyle böyle azken PS5 almak mantıklı değil. Aşağıda arkadaşın da dediği gibi bir taksit işine girseniz 2 PS5 parası verirsiniz.

Hocam ailemle beraber yaşıyorum ayrıca parayı geri ödemede sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. İş bulma sorunum olmayacak büyük ihtimalle.

Sonra gençler: KYK kredisi silinsin 😀 😀

Öyle bir talebim yok faizler silinince aldım krediyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı