L.A. Noire Alınmaya Değer mi?

Çıkış tarihine göre çok iyi mimik çalışması var oyunda ayrıca hikayesi de güzel. İpucu bulmanıza göre şüpheliyi yakalama ihtimaliniz artıyor ya da azalıyor, tekrar tekrar oynanabilir
Müzikleri de fena değil.
 
Çıkış yılına göre, üst düzey grafik ve mimik hareketleri ile devrin senaryo ve dedektif oyunudur.
Bulduğun ipuçları, suçlu kişiyi yakalamanda önemli etkendir. Eğer eksik bulursan suçlu kişiye karar vermen zorlaşır. Sorgu odasında yanlış bir suçlama ile suçlaman o zanlı kişiye kötü etki yaratır. Oyun ince detaylı bir yapımdır, oyun yavaş işliyor, öyle uçma,kaçma, aksiyon bulamazsın. 2 defa oynadım, tadı damağımda hala.
 
Oyun güzel fakat bana göre bir yerden sonra kendini çok tekrar etmeye başlıyor, müzikler ise oyunun havasına o kadar uyum sağlıyor ki kendinizi atmosfere kaptırıyorsunuz. Oyunda 30FPS üzeri programsız çıkılmıyor diye biliyorum, bir de Steam'dan aldığım halde internetten bir adet registry fix dosyası indirmeden oyunu çalıştıramamıştım.
 
Oyunun sistem gereksinimlerinin kat kat yükseğinde olan bir pc de oynuyorum ama oyun 30 fps 'ye sabitlediği için kasıyor.Oyunu büyük umutlarla aldım ama hayal kırıklığına uğrattı.Witcher 2 ye bakabilirsin steam de 4 tl.
Widescreen Fixer isimli programla FPS limitini kaldırabilirsiniz.
 
LA. Noire yerine Sherlock Holmes: Crimes and Punishments almanı tavsiye ederim.LA Noire pek aksiyon bulamazsın şüpheliyle konuşma jest ve mimiklerden anlama tarzı olaylar oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı