Lahmacun vs iskender

Lahmacun demeyen ban yiyor.

İskender.😆

Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi. Lahmacun mu sizce, iskender mi? Umm, ismime bakarsanız; lahmacunseverler ancak çok arada kaldım. Bana sorarsanız cevap veremem. Lahmacunu da aşırı severim, iskenderi de aşırı severim. Peki, sizce?

Genel olarak o tereyağı falan olsun iskender ama lahmacunun yeri ayrıdır bende özellikle kaşarlı kıymalı pide.
 
Lahmacunun orjinali çıtır olmaz. İnce ve yumuşak olup, soğan kullanılmaz. Yeşil sarımsaklı olur. Zevkler tartışılmaz ama, nasıl seversen o. Lokantada vs lahmacunun çıtır olma sebebi diğer ürünler için yüksek ateşte olan fırına lahmacun atmaları (lahmacunu yakıyorlar yani). Lahmacun ağır ateşte pişer idealde.
Omrumun 10 senesi Antep'te gecti. Citir olmayan lahmacuna para verip yemem acikcasi. Pidedir o artik. Ama zevk meselesi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı