Lamzu Atlantis vs Maya vs Thorn

Atlantis 'te en iyi performans için claw öneririm. Palm olarak kullanılabilir ama palm genelde Thorn gibi mouse 'lar için daha uygun oluyor.

Neden Fnatic peki? Normal Thorn ile bir farkı mı var? Ben yok diye biliyorum.
fnatic kutu içeriğinden extra olarak 4k dongle çıkıyo diye biliyorum.görüşlerin için teşekkürler

Sadece Thorn'da optik switch olduğu için Thorn öneriyorum.

Siyah modelleri haric hiçbirinin yanında ekstra dongle cikmiyor. Kalite farkı elbette var, tekrar aynı mouse üretip geri 90-100 dolara 4K diye satılması mantıklı geliyor mu? 4K versiyonunu alsin, dongle almasin veyahut direkt 1000Hz kullansin. Bu kadar basit, 4K kullanın vesaire gibi bir şey demedim, bos bosuna uzatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Paran varsa Superlight 2 al geç. Sora, Lamzu, XM2we, Viper V2 Pro ve dav3 Pro kullanmis biri olarak söylüyorum gecen hafta Superlight 2'ye gectim shape olarak kullandıklarım arasında en iyisi bu. Oyundaki performansımı da çok olumlu etkiledi. FACEIT 4 seviyedan 6 ya yükseldim dav3 Pro gerçekten bana büyük geliyormuş onu anladım. Teknik özellik olarak bir şey diyemem hepsi bana göre birbirine yakın fareler sakın 1K 4K vs onlara takılmayın bunlar sizi öne geçiren şeyler olamaz. En önemli olan şey shape arkadaşlar elinize hangisi uygunsa onu alın ek olarak da Switch optik olmasına dikkat edin çift tıklama sorun teşkil eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

Lütfen eziklemek gibi algılama dostum diyeceklerimi, Valorant'ta radyant ve FACEIT'te 3K elo görmüş birisi olarak söylüyorum ki Logitech'in hiçbir faresi alınmaz. "Superlight 2 al geç" derken adama 2000 TL zarar ettirirsin sadece. Shape konusuna gelirsek neredeyse hiçbir farkları yok şu an ikisi yan yana duruyor önümde . Skatezleri rezalet Logitech Superlight serisinin. Switch'lerin optik olması konusu da 2017'de falan rafa kaldırıldı. Lamzu Huano Custom Switch'lerin ne olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapman üzücü.
İnsanların "parasını" harcayacakları şey konusunda bizlere danışması iyi bir şey ama sizin gibi gerçekten çok az bilgiyle yorum yapanlar yüzünden maddi birikimler çöpe gidebiliyor.

Siyah mouse direkt dongle kutu içeriğiyle fabrika üretiminde olduğu için hepsinin içinde var. Mouse tamamen aynı. Kendi sitesinden bakabilirsin.

"Yukarıdaki mesajı düzenledim videoyu izleyerek kafanda soru işareti kaldıysa cevap bulabilirsin."
Kısmını sana ithafen yazmamıştım zaten üzerine alınmana gerek yok.

Lamzu Atlantis vs Maya vs Thorn arasından hangisi alınır?
Ben daha fazla mesaj girmem bu konuya yüksek ihtimalle. Karar sana ait ama dediğim şeyleri ciddiye alırsan büyük bir yararı dokunacağını düşünüyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Siyah mouse direkt dongle kutu içeriğiyle fabrika üretiminde olduğu için hepsinin içinde var.
Ayni seyleri soyleyip duruyoruz dostum. Benim demek istedigim, ilk Lamzu Atlantis ile 4K arasinda olan kalite farkliydi. OG serilerinden falan da oncesini diyorum. Direkt ilk Lamzu Atlantis serisini goz onunde bulundurmak benim hatam cunku bir daha nerden bulacak ilk üretim ikinci el haric Lamzu Atlantisi. Yoksa 4K falan pek de umurum da degil, sadece “4K" olan versiyonunu almasini söyledim. İki üç yanlis anlasilma sebebiyle buralara geldi.

dostum madem çok iyi senin söylediğin mouselar cs de bana 5 tane esporcu say o zaman lamzu veya ninjutso kullanan ? Ben sana saydığım tüm mouseları kullandım diyorum sen bana ne anlatıyorsun. Bence wraith sponsorluğunu yapmayı bırakın artık shape konusuna gelecek olursak benzer demişsin buna da cok güldüm

Ha birde switchlerin optik olma konusunun 2017 de rafa kalktığını söylemişsin sen nerede yaşıyorsun dostum superlight 2 deki switchlerin hem mekanik hemde optik olarak ayarlandığını bilmiyor musun ? Kısacası sen superlight 2 yi eline alıp kullandın mı ?

Şu e-sporcu say muhabbetini bir yere bırakmanız lazım, o kadar sacma bir konu ki. Adamlar Ninjutso Lamzu kullanmıyor, ön plana cikmiyor diye mi cikiyor bu muhabbet surekli?

Ben de tartışmaya çalışmıyordum hiç sorun yok. Dediğin şeyi ben de tam anlamamışım zaten haklısın. İyi forumlar hocam

Yazdığımı tekrar okumanı öneririm. Tüm söylediklerini zaten cevaplamışım. İyi forumlar.

Dipnot: Wraith den sadece 1 kez alışveriş yaptım. Gerisini yurt dışından ithal ettirdim. Böyle bir ithamda bulunarak boş konuşmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…