Lamzu Atlantis vs Maya vs Thorn

Ben de tartışmaya çalışmıyordum hiç sorun yok. Dediğin şeyi ben de tam anlamamışım zaten haklısın. İyi forumlar hocam 🙂

Yazdığımı tekrar okumanı öneririm. Tüm söylediklerini zaten cevaplamışım. İyi forumlar.

Dipnot: Wraith den sadece 1 kez alışveriş yaptım. Gerisini yurt dışından ithal ettirdim. Böyle bir ithamda bulunarak boş konuşmuşsun.
Tamam dostum ben boş konuşuyorum en iyisini siz bilirsiniz. En büyük lamzu ve ninjutso bundan sonra büyük fanıyım 🥳🥳

Hocam guzel ama garip geliyor tabii ergonomik bir mouse ilk defa kullanıyorum arka kısmı biraz büyük ama elime tam oturdugunu hissediyorum. Kullanmasi gayet keyifli.

Teşekkürler hocam bende Zowie ec serisine aliskin oldugum icin ergo bir mouse ariyordum tam da uzerine basmissin ama acik soylemek gerekirse gercekten pahali bir mouse 😄

Hocam sormasi ayiptir hangi siteden aldiniz taksitle wraith den oluyormu ben bulamadim sahsen
Çok bilgim yok ama istersen alıp bankadan taksitlendirebilirsin. Wraith 'in WhatsApp hattı var oraya bir sor istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı