Lamzu Atlantis vs Maya vs Thorn

Tamam dostum ben boş konuşuyorum en iyisini siz bilirsiniz. En büyük lamzu ve ninjutso bundan sonra büyük fanıyım

Lamzu Fnatic Thorn aldım az önce geldi akşam deneyeceğim almadıysan yorumlarım.

Hocam naptin deneyimledinmi nasil model
Hocam guzel ama garip geliyor tabi ergonomik bir mouse ilk defa kullaniyorum arka kismi biraz büyük ama elime tam oturdugunu hissediyorum. Kullanmasi gayet keyifli.

Hocam guzel ama garip geliyor tabii ergonomik bir mouse ilk defa kullanıyorum arka kısmı biraz büyük ama elime tam oturdugunu hissediyorum. Kullanmasi gayet keyifli.

Teşekkürler hocam bende Zowie ec serisine aliskin oldugum icin ergo bir mouse ariyordum tam da uzerine basmissin ama acik soylemek gerekirse gercekten pahali bir mouse

Teşekkürler hocam bende Zowie ec serisine aliskin oldugum icin ergo bir mouse ariyordum tam da uzerine basmissin ama acik soylemek gerekirse gercekten pahali bir mouse
Taksitle aldim hocam enflasyonda nakit bir şey almak cok sacma.

Hocam sormasi ayiptir hangi siteden aldiniz taksitle wraith den oluyormu ben bulamadim sahsen
Çok bilgim yok ama istersen alıp bankadan taksitlendirebilirsin. Wraith 'in WhatsApp hattı var oraya bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…