Lamzu Atlantis vs Maya vs Thorn

GPX 3-4 yillik mouse, adamlar ciktiginda almis veya takimina sponsor diye yollanmis, sonra da degistirmemisler. Neden gidip calisan mouselari varken 100-150$ versinler ki? Lamzu, ninjusto vs bu sene patladi populerlik olarak ve kullanan cok e sporcu yok haklisin ama o adamin elinden gpxi alip ss prime versen yine ayni seviyede oynayabilecek yetenekte o yuzden bana 5 esporcu say, bu daha iyi cunku onlarda yok demen cok sacma. Bunun ustune gpx2yi ilah gibi anlatmissin ama alanlarin cogunlugu fiyatina degmez gpx1 varsa 2yi almayin diyor onu ne yapacagiz?

Kardeşim ben hepsini kullanmış biri olarak konuşuyorum burada para sıkıntısı cekipte lamzu almak zorunda kalan insanların bu mouseları boş yere övmesini anlamıyorum ben aylık 50-60 k kazanan yazılım sektöründe çalışan 32 yasinda birisiyim bu konuda fanatiklik yapacak veya boş yapacak birisi değilim. Ayrıca fps oyunlarında yaklaşık 15 yıldır oynuyorum yani buradaki boş konuşanların neredeyse yasi kadar bu oyunları oynayıp deneyimlemisim. Siz istediğinize inanın umrumda değil ben sadece deneyimlerimi aktardım. İsteyen lamzu alsın isteyen rampage alsın banane

Gpx iyi diyenler var güldüm

Türkçe mealini ne zaman yayınlarsınız?
Millet ekipmanları bile yatırım aracı olarak görüyor dostum. İstersen CEO ol, millet bu paraları verebiliyorsa sorgulayamazsın. Sorgulayacak kişi sen değilsin veya biz değiliz.
Konuya gelince; thorn modeli kullandığınız modele daha uygun bir model ve kesinlikle alınabilir.

sen ne anlatıyorsun

Dediğin aşırı karışık onu diyorum dostum. Ayrıca milletin harcadığı parayı dolaylı yoldan sorgulama hakkını kendinde nasıl bulmuşsun onu soruyorum.
Boşver sen kendini yorma anlayan anladı

Merhaba fırat el boyutun nedir acaba? Bana da dav3 pro büyük geldi ve iade ettim. Gpx2 almayı düşünüyorum ve hybrid palm tutuyorum. El boyutuna göre kendim alıp almamalı mıyım ona karar vereceğim…

Merhaba fırat el boyutun nedir acaba? Bana da dav3 pro büyük geldi ve iade ettim. Gpx2 almayı düşünüyorum ve hybrid palm tutuyorum. El boyutuna göre kendim alıp almamalı mıyım ona karar vereceğim…
Hybrid palm için thorn daha iyi.

Benim el ölçüm 19 cm ve palm claw arasında tutuşum var dav3 pro bana biraz kontrolsüz geldi ondan gpx kullanıyorum suanda gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…