Lamzu maya X alınır mı?

Kronik sorunu yok, alınabilecek bir mouse. Ogm V2 Pro da tercih edebilirsiniz ama maya X'in daha uygun olacağı düşünülüyorsa maya X daha mantıklı tabii.
Shape en önemli şey olabilir, sonrasında malzeme kalitesi geliyor benim için.

Palm için üstten fazla alçak bir mouse, rahatsız eder hocam. Yüzük parmağı bile sürter mouse Pad'e.

Uzun mouse eli tam oturur.

Tam palm tutuş faresi diyemem ama palm tutulabilir. Eğer tam olarak palm faresi istiyorsan yeni gelen teevolution Terra'ya bakabilirsin.

Logitech G703'ün ruhani devamı gibi. Ayrıca LED ekranlı 8000Hz Dongle'si bayağı şık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizce bilmiyorsan da alt yazı açıp bakabilirsin en azından tasarımı falan aklında olur.

Şu ürünü ben mail atmıştım getirin diye hem sevindim hem şaşırdım geldiğine.

Raesha switch ile Blue shell pink dot switch arasında ne gibi farklılıklar var inceleme yaptığımda blue shell bi tık daha iyi hissiyat tok ses veriyor gibi.

Raesha switch ile Blue shell pink dot switch arasında ne gibi farklılıklar var inceleme yaptığımda blue shell bi tık daha iyi hissiyat tok ses veriyor gibi.
Blue Shell Pink Dot piyasanın en iyi hissiyatlarından birine sahip şahsen. Sesi tok denmez çok ama biraz da tiz bir tıklama sesi var tok gibi gelen. Hissiyat olarak çok iyi.
Raesha’yı bilmiyorum ancak Huano bayağı tercih ediliyor.

Raesha optik switchler içinde favorim. Ne Omron optikler gibi kronik takılma sorunu yapıyor. Hissiyat olarak da daha iyiler. Zaten Raesha Optik bir switch ve Huano ise Mekanik bir switch. MayaX geniş eli olan veya parmakları biraz kalın olan insanlarda Palm grip tutarken zorlanmalarına neden olabilir? Ben palm tutulacaksa Ergo dediğimiz OGM Pro veya Terra gibi daha şekilli farelerin alınması gerektiğini düşünüyorum konfor ve performans için.

Aklıma gelmişken o bütçede bu üründe alınabilir.

Raesha optik switchler içinde favorim. Ne Omron optikler gibi kronik takılma sorunu yapıyor. Hissiyat olarak da daha iyiler. Zaten Raesha Optik bir switch ve Huano ise Mekanik bir switch. MayaX geniş eli olan veya parmakları biraz kalın olan insanlarda Palm grip tutarken zorlanmalarına neden olabilir? Ben palm tutulacaksa Ergo dediğimiz OGM Pro veya Terra gibi daha şekilli farelerin alınması gerektiğini düşünüyorum konfor ve performans için.

Aklıma gelmişken o bütçede bu üründe alınabilir.
Bu Mouse’u denemiştim hissiyatı çok değişik yani içi boş bir plastik tutuyormuşsun gibi :D Doku olarak da kaplama konusunda çok beğenememiştim nasıl desem eli tutuyor ama…

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı