5k bütçede Logitech g prox2 varken, ıvırla zıvırla uğraşmam dostum. Hele Wraith ile hiç uğraşmazdım.El ölçüm 19cm relaxed claw tutuş sitilim var 5K bütçede daha iyisi var mıdır?
Onun malzeme kalitesi scroll tuşuyla ilgili çok şikayet varmış bide tutuş sitilime çok uygun değil5k bütçede Logitech g prox2 varken, ıvırla zıvırla uğraşmam dostum. Hele Wraith ile hiç uğraşmazdım.
Wraith'den alacağını zaten söylememişki? Buradan alabilir.5k bütçede Logitech g prox2 varken, ıvırla zıvırla uğraşmam dostum. Hele Wraith ile hiç uğraşmazdım.
5k bütçede Logitech g prox2 varken, ıvırla zıvırla uğraşmam dostum. Hele Wraith ile hiç uğraşmazdım.
2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir mouseyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu mouseye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu.. çok garip.Onun malzeme kalitesi scroll tuşuyla ilgili çok şikayet varmış bide tutuş sitilime çok uygun değil
2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e-spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir fareyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu fareye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu. Çok garip.
2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e-spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir fareyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu fareye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu. Çok garip.
Logitechin özellikleride harbi iyimiş hocam arada kaldım şimdiYok abi ben CS esporcularını sevmiyorum ben gidip Valorant'ın en iyi oyuncusu olan TENZ in Pulsar faresini alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.