Lamzu Maya X alınır mı?

• Konuyu başlatan Slyrox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 127
Vallahi bilmiyorum hocam teknik özellik olarak Logitech bir tık daha iyi evet ama Lamzu da hem sağlamlık hem özellik var ve elime tam oturuyor. Logitech de çok şikayet gördüm ben şahsen
Dostum birisi milyonlar satan dev model, illaki kusurlu olanlar denk gelir yani insanlara. Sıkıntı yaşadığın durumda gönderirsin garantiye hallederler. Lamzu'yu alacağınız firmanın garanti veya iade koşullarını okuyun derim. Sonuçta siz alacaksınız. Ben size kullanım oranlarını atayım, ona göre karar verin. Bu dev markalar çok sattığı için şikayetler fazla gibi gözüküyor ama bu markalar boşuna "dev" değiller.

Yok abi ben CS esporcularını sevmiyorum ben gidip Valorant'ın en iyi oyuncusu olan TENZ in Pulsar faresini alacağım.
Pulsar ona özel mouse ürettiği için onu kullanıyor, yoksa o da diğer oyuncular gibi Logitech kullanırdı.

Dostum birisi milyonlar satan dev model, illaki kusurlu olanlar denk gelir yani insanlara. Sıkıntı yaşadığın durumda gönderirsin garantiye hallederler. Lamzu'yu alacağınız firmanın garanti veya iade koşullarını okuyun derim. Sonuçta siz alacaksınız. Ben size kullanım oranlarını atayım, ona göre karar verin. Bu dev markalar çok sattığı için şikayetler fazla gibi gözüküyor ama bu markalar boşuna "dev" değiller.

Pulsar ona özel mouse ürettiği için onu kullanıyor, yoksa o da diğer oyuncular gibi Logitech kullanırdı.

Pulsarın bir ton e-spor takımı ile anlaşması var. Logitechte zaten anlaşmalı olduğu için kullanılıyor ama bunu anlamamakta inat ediyorsun.

Pulsarın bir ton e-spor takımı ile anlaşması var. Logitechte zaten anlaşmalı olduğu için kullanılıyor ama bunu anlamamakta inat ediyorsun.
Sırf sponsor diye ellerine kötü mouse almazlar, büyük markaların hepsi sponsor, budapest major finaline 2 kişi WLmouse ve Best mouselerle çıktılar, adamların sponsoru SteelSeries, siz de bunu anlamıyorunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı