Laptoba Sıvı Soğutma Yapılabilir mi ?

Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere hemen hemen tüm laptoplar çok ısınırlar, özelliklede oyunlarda. Acaba hiç mi böyle bir şey yapılamaz ?
Eskiden LG de birtane vardı tutmadı. Tasarım olarak hala var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden LG de birtane vardı tutmadı. Tasarım olarak hala var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala var mı peki böyle şeyler ?

Hala var mı peki böyle şeyler ?
Hacı ingilizce biliyorsan sen kendinde yaparsın sıvı soğutmayı youtube de var bu tarz şeyler
@Recep Baltaş Hocam sizde az birşey paraya kıyıp bu tarz incelemeler yapsanız ? çok yararlı olur el yapımı fan- laptop sıvı soğutma senin bilgin tabiki benden fazladır doğal olarak (Tıp okuduğum için çok araştırma yapamıyorum az daha yapsam büt e kalcaktım bu yıl). Anket falan yapın derim ben Sıvı soğutma yapmak için veya Bu tarz şeyler.

laptopun bataryasının kullanımını anlatırmısınız fişe takılıyken ben pili hiç çıkarmıyorum yanlış mı dopru mu

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı