Laptop açıldıktan sonra farklı programlar açılıyor ve çalışmıyor

At0mik Bruh

Picopat
Yer
Bruhistan
Daha fazla  
Meslek
Oyun geliştiricisi
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarı her açtığımda değişik programlar açılıyor. CMD, Word gibi. Bazen de bir yerleri çalışmıyor. Başlat tuşu gibi. Bir yerleri çalışmama sorunu restart attığımda gidiyor ama açılırken değişik programlar açma sorunu devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarı her açtığımda değişik programlar açılıyor. CMD, Word gibi. Bazen de bir yerleri çalışmıyor. Başlat tuşu gibi. Bir yerleri çalışmama sorunu restart attığımda gidiyor ama açılırken değişik programlar açma sorunu devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam direk bi format atın.

Yine geldi "format!" diyen tipler...

Bence öncelikle bir virüs taraması yap. Hiç hayra alamet değil.

Yine geldi "format!" diyen tipler...

Bence öncelikle bir virüs taraması yap. Hiç hayra alamet değil.

Mcaffee ye tarattım. Çünkü mcaffee hediye veriyordu ASUS. Bir şey çıkmadı.
Yine de Kaspersky alıp mı taratsam.

McAfee ye tarattım. Çünkü McAffee hediye veriyordu ASUS. Bir şey çıkmadı.
Yine de Kaspersky alıp mı taratsam?

McAfee bir işe yaramıyor dostum. Çoğu şeye virüs diyor ve bazı virüsleri algılamıyor. Kaspersky ile bir tarat bakalım. Ayrıca başlangıçtaki uygulamaları kontrol et.

Başlangıç sekmesi böyle.

Dosya Ekleri

• foto.jpg
    foto.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 44
Ve ilk başta sadece splendid açılıyordu. O da ASUS'un programı olduğu için takmadım.
Tarama yapın bakalım.

Kaspersky'ı daha indirmedim. İndireceğim ama. Free versiyonu iyi midir yoksa illa paralı mı almak lazım?
Ve eklemem gereken bir şey daha var. Bu sorunlar devam ediyordu, aynı zamanda dayım internetten maç izliyordu. O siteden virüs bulaşmış olabilir mi? Maç olayından sonra azalmadı da, artmadı da.
Son olarak laptopu uyku moduna aldığımda bir şey olmuyor. Bir süre sonra da laptop kendini tamamen kapatıyor ve uyku modundan sonra laptopu açtığımda bir sorun olmuyor. Acaba yazılımsal bir hata mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı