Laptop Aniden kapanma sorunu (Olay 37 Kernel-Processor-Power)

KazımYaylacı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar; benim sorunum dizüstü bilgisayarımın bazen oyun oynarken bazen başka işlerle ilgilenirken (Film izlemek, İnternette gezinmek vb.) ya da hiçbir şey yapmazken aniden kendi kendine kapanması. Yani şöyle diyeyim telefonda bataryayı çıkardığınız zaman kapanması gibi. Bazen de daha açılmadan kapanıyor. Bende bunun üzerine Windows 10 Olay Günlüklerine bir göz atayım dedim ve belki de sorunum budur artık alttaki uyarıyı buldum.

"Olay 37, Kernel-Processor-Power. 0 grubundaki 1 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda"

Bu sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet benzer sorun bendede var chipset değişimi yapıldı , fakat takılan chipsetde işlemci kendi voltajını aniden düşürüp senin makinene benzer şekilde kapanıyor

Herkese merhaba arkadaşlar; benim sorunum dizüstü bilgisayarımın bazen oyun oynarken bazen başka işlerle ilgilenirken (Film izlemek, İnternette gezinmek vb.) ya da hiçbir şey yapmazken aniden kendi kendine kapanması. Yani şöyle diyeyim telefonda bataryayı çıkardığınız zaman kapanması gibi. Bazen de daha açılmadan kapanıyor. Bende bunun üzerine Windows 10 Olay Günlüklerine bir göz atayım dedim ve belki de sorunum budur artık alttaki uyarıyı buldum.

"Olay 37, Kernel-Processor-Power. 0 grubundaki 1 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda"

Bu sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
Bende bir kere böyle bir hatayla karşılamıştım ve bilgisayarımda ne kadar işlemci çekirdeği var ise hepsini kullanmasını emretmiştim. "msconfig" ayarlarından ne kadar çekirdeğiniz var ise o kadarını seçin birdaha deneyin.

Belki hatalarımız aynı olsa bile hata kodu farklı olabilir, o yüzden garanti vermiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı