Laptop aşırı ısınıyor

Laptopum aşırı fazla ısınıyor ama fanlar da gayet iyi çalışıyor. Buradaki sorun termal macunla mı ilgili? Fazla bilgim yok bilgisayarlar hakkında.
Laptopu kaç senedir temizlemiyorsun aynı sorun bende vardı ben temizledim laptop şimdi hiç ısınmıyor ve kaç derecelere çıkıyor

Aşırıdan kastınız yük altında ve normal kullanımdaki sıcaklık değerleri nedir?

80-90 arası performans felaket düşük.

Laptopu kaç senedir temizlemiyorsun aynı sorun bende vardı ben temizledim laptop şimdi hiç ısınmıyor ve kaç derecelere çıkıyor.

Vallahi uzun bir süre muhasebede kullanılmış bana geleli 4 sene oluyor herhalede, hiç temizlenmemiş.

80-90 arası performans felaket düşük.

Vallahi uzun bir süre muhasebede kullanılmış bana geleli 4 sene oluyor herhalede, hiç temizlenmemiş.

E hocam o kadar süredir temizlenmesi laptop tabii ısınır hangi oyunu oynadığınızda bağlı işlemci bazlı oyunlarda 80 derece normal 90 95 seviyeleri fazla benimki 95 dereceyi görüyor Mafia D. E da temizledikten sonra 80 85'e kadar indi hatta termal maçında değiştirirseniz çok daha faydası olur.

E hocam o kadar süredir temizlenmesi laptop tabii ısınır hangi oyunu oynadığınızda bağlı işlemci bazlı oyunlarda 80 derece normal 90 95 seviyeleri fazla benimki 95 dereceyi görüyor Mafia D. E da temizledikten sonra 80 85'e kadar indi hatta termal maçında değiştirirseniz çok daha faydası olur.

Evet termal macunda bozulmuş olabilir diyen de oluyor hocam. Laptop galiba iyi bir laptopmuş tek LoL ve CS:GO oynuyorum ben zaten bu yazın sonlarına doğru değiştireceğim fakat yine de belli değil tabii. (değiştirme sebebim aslında yeni oyunların bazılarını açmaması DirectX sürümü yetersizliği falan ama yazılımcılıkla da hafiften uğraşmaya başladım.)

Evet termal macunda bozulmuş olabilir diyen de oluyor hocam. Laptop galiba iyi bir laptopmuş tek LoL ve CS:GO oynuyorum ben zaten bu yazın sonlarına doğru değiştireceğim fakat yine de belli değil tabii. (değiştirme sebebim aslında yeni oyunların bazılarını açmaması DirectX sürümü yetersizliği falan ama yazılımcılıkla da hafiften uğraşmaya başladım.)

Hocam siz genelde en azından içini açıp bir toz alın LoL ve CS de o kadar ısınması imkansız hadi CS gene anlarım o işlemci bazlidir ama LoL aşırı anormal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı