Laptop bataryası nasıl sökülür?

Mslc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu temizleyeceğim birkaç video izledim ve bataryasını sökmek gerekiyormuş ama ben yapamadım. Nasıl olabilir bu?

1718018353167.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopu temizleyeceğim birkaç video izledim ve bataryasını sökmek gerekiyormuş ama ben yapamadım. Nasıl olabilir bu?

Eki Görüntüle 2218576

Bunlar genelde zor oluyor sökmek için tırnağınla bir sağdan bir soldan yavaş yavaş slolam yaparak çıkar. Ama önce vidalarını sök ve bataryayı kaldır sökebilmen için yeterli bir alana sahip olursun.

Söketin yanlarında beyaz pinler var, siz çekerken açılır ve biraz onları açmayı denetim. Ince bir şey ile soketi aşağı ittirin siyah kısımda. Dikkatli olun, torna vida kullanırken elinizden kayıp anakarta veya batarayaya gelmesin, zarar verebilir.

Bunlar genelde zor oluyor sökmek için tırnağınla bir sağdan bir soldan yavaş yavaş slolam yaparak çıkar. Ama önce vidalarını sök ve bataryayı kaldır sökebilmen için yeterli bir alana sahip olursun.

Temizlik için bataryanın komple çıkmasına gerek yok. Soketi sökmek yeterli.

Söketin yanlarında beyaz pinler var, siz çekerken açılır ve biraz onları açmayı denetim. Ince bir şey ile soketi aşağı ittirin siyah kısımda. Dikkatli olun, torna vida kullanırken elinizden kayıp anakarta veya batarayaya gelmesin, zarar verebilir.

Temizlik için bataryanın komple çıkmasına gerek yok. Soketi sökmek yeterli.
Tercih meselesi ama siz daha iyi bilirsiniz ben genelde laptoplarımda bataryayı söküp yapıyordum.

Tamamdır, ben onu sökmeden direk fanları temizlemiştim, bayağı da döndü fanlar ama bir şey olmadı bir şey olma riski var mı? Ve ben bilgisayarı 9 aydır hiç temizlemedim bir baktım fanlar ter temiz neden acaba?

Tamamdır, ben onu sökmeden direk fanları temizlemiştim, baya da döndü fanlar ama birşeyo lmadı birşey olma riski var mı. Ve ben bilgisayarı 9 aydır hiç temizlemedim bi baktım fanlar ter temiz neden acaba ?
Yattı balık yan gider hesabı siz artık elinizden geleni yapın bir problem olursa yardımcı olmaya çalışalım. Genelde ben statik elektrik soktuğumda ramleri bataryayı söküp düzeltiyordum. Bakalım artık şans işi cesaretiniz için tebrik ederim.

Tamamdır, ben onu sökmeden direk fanları temizlemiştim, bayağı da döndü fanlar ama bir şey olmadı bir şey olma riski var mı? Ve ben bilgisayarı 9 aydır hiç temizlemedim bir baktım fanlar ter temiz neden acaba?

Fanları soketi takılıyken dondurmemeye çalışın. Statik elektrik yapar ve risklidir. Tozlu bir yerde değilseniz veya cok yüksek devirli dönmüyor ise cok toz almaması normal.

Tamamdır, temizledim ve bitti fakat gene de statik elektrik dediğiniz şeyin olma ihtimali var mı hala? Edit: Bu videodan izledim ve adam da fanları hareket ettiriyordu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, temizledim ve bitti fakat gene de statik elektrik dediğiniz şeyin olma ihtimali var mı hala? Edit: Bu videodan izledim ve adam da fanları hareket ettiriyordu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gidip hintlilere mi güveniyorsunuz? İhtimal elbette var, onlar yapıyor diye doğru mu olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı