Laptop çok ısınıyor

Biz burada sana 86 derecenin laptoplar için normal olduğunu söylemeye çalışıyoruz sen hala gelip çok yüksek diyorsun. Daha fazla soğutmak istiyorsan 200-300 tl'ye bir soğutucu al.
 
Boş ver sen telefondan Brawl Stars oyna. Burada on on beş kişi gelmiş yardım etmeye ampır ampır konuşuyosun. Biliyorsan bildiğini yap bilmiyorsan bilene saygın olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
abi normal değil 85 i geçince fps düşmesi oluyor 85 olunca anında
85 derece gayet iyi bir sıcaklık. Senin işlemcin ne? Eğer işlemcin "U" serisi bir cihaz ise 85 dereceye çıktığında tabii ki FPS drop yersin. İşlemcin "H" serisi ise ve 85 derecede FPS drop yiyorsan o zaman sorun sıcaklıklarda değil hocam. FPS drop sadece sıcaklıklar ile olmaz ki zaten 85 derecede FPS drop yapacak sıcaklık değil, FPS drop yapacak sıcaklık 95 derece ve üstü FPS drop yapma ihtimali yapar. Devam eder isem "H" serisi işlemcin var ise o zaman FPS drop yapan başka bir sebep "RAM darboğazı" yaşıyor olabilirsin. Yani mevcut RAM miktarın 8 GB altı ise o zaman FPS drop yemen çok doğal. RAM miktarını 2x 8 GB yapar isen FPS drop sorunun ortadan kalkar ancak bu dediğim "H" serisi 8., 9. ve 10.nesil işlemciler için geçerli. Şimdi sen bana ekran kartın ve işlemcinin tam modelini ve kullandığın dizüstü bilgisayar modelini de yaz. Bende sana ona göre bir yardımcı olmaya çalışayım.
 
Normal çalışma koşulları altında, bilgisayarınızın ürettiği ısı endişelenmenizi gerektiren bir durum olmamalıdır. Aslında, ısı çıkışı bilgisayarınızın güvenli ve verimli çalıştığının bir göstergesidir. Bilgisayar ısıyı dağıtamazsa, bu durum aşırı ısınmasına neden olabilir ve sorun oluşturabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı