Laptop çok yavaş çalışıyor

insann

Hectopat
Laptopum çok yavaş. Yavaş açılıyor. Yavaş çalışıyor. PC ilk açıldığında Edge 20 saniyede, Chrome 10 saniyede, Discord yaklaşık 40 saniyede, Epic Games 1 dakikada açılıyor. Gerçekten çok yavaş, sinir oluyorum. Bir öneriniz var mı?
Laptopum çok yavaş. Yavaş açılıyor. Yavaş çalışıyor. PC ilk açıldığında Edge 20 saniyede, Chrome 10 saniyede, Discord yaklaşık 40 saniyede, Epic Games 1 dakikada açılıyor. Gerçekten çok yavaş, sinir oluyorum. Bir öneriniz var mı?
Sistemi söylememişim. İşlemci i3-4005U 1.7 GHZ, ekran kartı Geforce 820M, Ram 4GB.

Son düzenleme:
Laptopun yavaş olmasının pek çok nedeni vardır. Laptopu ne zaman aldınız? Laptopun özellikleri nedir? Laptopa korsan oyun indirdiyseniz de yavaşlayabilir.

Laptopun yavaş olmasının pek çok nedeni vardır. Laptopu ne zaman aldınız? Laptopun özellikleri nedir? Laptopa korsan oyun indirdiyseniz de yavaşlayabilir.
Özellikleri söyledim. Korsan oyun indiriyorum. Sildim bir ara hepsini fakat farketmedi. 6 ay 1 yıl arasında zaman geçti alalı.

HDD yoksa normal bunlar. Ek olarak Malwarebytes ile tam tarama yapın. Korsan oyunları silince virüsler tamamen gitmez.
Malwarebytes deneme sürem geçti, yine de işe yarar mı. 2 hafta kadar önce tarama yapmıştım MBAM ile. Ama tekrar yapayım.
Görev yöneticisine girip tam ekran yaparak ekranı ss atabilir misin?
Görev yöneticisi bile geç açılıyor :(
Görev yöneticisine girip tam ekran yaparak ekranı ss atabilir misin?
1637519534840.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı