Laptop crash verip kendini rebootluyor

Antagonist343

Zeptopat
Daha fazla  
Laptop crash veriyor sonra kendini reboot ediyor. Bu durum çok sık tekrar ediyor haliyle kullanılamaz halde. İşletim sistemi Windows 11'di, çözemeyince Windows 10 temiz kurulum yaptım ama sorun hala devam ediyor. Event logda baktığımda ID7023 olan bir hatayı görüyorum sorumlu o mu emin değilim. Bir bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.

Laptop Game Garaj Blaster 7TN-120 C02 Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti Freedos 15.6". Alalı 3 yıl oldu sorunsuz kullanıyordum bu olaya kadar. Sorun şöyle başladı, kullanıyorum normal birden kapandı bilgisayar sonra yeniden açtı kendini. Bu sorun ara ara olmaya başladı. İnternette baktığım çözümleri uyguladım baya bir şey denedim. Sonra daha beter oldu mavi ekran vermeye başladı, mavi ekran ve dos ekranından başka yere ulaşamaz oldum. Çare temiz kurulum dedim onu yaptım. Şu an mavi ekran vermiyor ama kendi kendine kapanıp geri açma olayı devam ediyor. Windows event loga bakıyorum hata kodu ne diye. En alakalı olabilecek hata event id 7023 olan diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı