Laptop ekran kartı VRAM tamiri yapılır mı?

EmirTasx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bundan bir ay önce bir anda laptopumun harici ekran kartı denetim masasında ünlem olarak gözüküp çalışmayı durdurdu. Ben de bundan sebep my com denilen bilgisayarcıya laptopumu teslim ettim. Buradaki arıza tespit sonucunda laptopumun VRAM'lerinin değişmesi gerekiyormuş ne yapmam lazım imkansız bir şey mi bunun tamiri?

İmkansız olsa neden değişmesi gerektiğini söylesinler?

Laptoplarda bildiğim kadarıyla ekran kartı tamiri zor oluyor ve çok maliyet çıkıyor.

Peki laptopu sadece dahili intel kartı ile satmam da bir sorun olur mu ?
Aynı sorun benim eski laptopta oldu, en başta ekran kartı çipsetinden dolayı olduğunu düşündüm kayseride bu işi en iyi yapan bir yer var adamlar 3 defa yaptı çipset işlemini ancak düzelmedi parada almadılar, artık umudu kesmiştim ki mavi ekran vermeye başlamasına kadar, mavi ekranda vram hatası verdiği açıkça belirtiyor, bu işlemi yapabilecek yer varmıdır bilmiyorum, bu şekilde satma fikrine gelince;kimsenin alacağını zannetmiyorum onebord şekilde kullanacak birisi bulunursa anca ki oda arıza vermiş bir cihaza para vermez, seneye üniversiteye başlayacak olan kardeşime verdim ben slayt olur word olur bu tarz ödev ve okul ile ilgili işlerinde kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…