Laptop ekran kartımı çalmış olabilirler mi?

Ekran kartı sürücüsünü güncelleştir. Bende bilgisayarımı ilk aldığımda harici ekran kartı görünmüyordu. Ayrıca bilgisayarın iyi bir oyun bilgisayarı değilse ekran kartını çalmaları pek mümkün değil. Çünkü sadece iyi oyun bilgisayarlarında ekran kartı çıkarılabilir. Diğerlerinde ekran kartı, anakarta lehimlidir.

Masaüstünde işlemcinin igpu devreye giriyor. Oyunlarda öbür harici gpu yu aktif ediyor. İkisinin de driver ı yüklü olması gerekiyor. Hiç görünmüyorsa harici olan biosa gir ve aktif et. Biosta mutlaka görünür diye düşünüyorum. Eğer öyle bir ayar menüsü varsa. Bir de driver dan harici kartı oyunlarda devreye alması aktif edilebilir sanırım.

İyi akşamlar
Fotoğraflarda sürücüsü yüklü olmayan bir ekran kartı bulunuyor. İnşallah sorun onda değildir sürücüsünü silip tamir edilmiş gibi sana vermemişlerdir. Sürücüyü yüklemenizi tavsiye ediyorum cevabı alacaksınız.

Video denetleyici gir sürücü güncelleştir baş çevrim içi de ben de bu gün format attım bende böyle yaptım

Bilgisayarınız muhtemelen ekran kartı sorunundan dolayı açılmıyordu, onlarda ekran kartı çipini yenilemek yerine uma denilen işlemi yapıp induktor ve kapasitör sökerek ekran kartını komple iptal etmişler. Bir parça çalınmamıştır ama bir tamiratda yapılmamıştır bilgisayarınıza

Eğer anakarta lehimli olmayan ve normal kart girişlerine sahip ekran kartı ise bu mümkün ancak anakarta lehimli ise ve çalmaya çalışlarsa size sağlam dönmesi olanaksız.
MXM olmayan cihazlarda da çıkarma yapılıyor , elle de makineyle de yapılabiliyor .
Lehimli olsa bile çıkarılabiliyo knk ama uğraşması gerekiyor , makineyle de çıkarılabiliyor .
Ya dostum çoğu laptopun ekran kartı çıkmıyor zaten RAM olsa neyse diyeceğimde
Ekran kartları da çıkarılabiliyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…