Laptop ekran kartını görmüyor

malcona1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Laptopu tamire verdiğimde ekran kartımı görüyordu şu an aygıt yöneticisinde görmüyor gizli aygıtları göster dediğimde.

Devre dışı olarak ve bağlı olmadığını gösteriyor acaba verdiğim tamirde ki adamın içinden alma şansı var mı ekran kartını?

Bunu nasıl öğrenebilirim tam olarak ona göre gideceğim soracağım.

Merhaba dostlar,

Laptopu tamire verdiğimde ekran kartımı görüyordu şu an aygıt yöneticisinde görmüyor gizli aygıtları göster dediğimde.

Devre dışı olarak ve bağlı olmadığını gösteriyor acaba verdiğim tamirde ki adamın içinden alma şansı var mı ekran kartını?

araklamışlar kartı :D

Merhaba dostlar,

Şuan bilgisayar görüntü vermek için işlemci grafik kartını mı kullanıyor ?

Hocam bir driver yüklemeyi deneyin eğer yüklemezse çabuk geri dönün tamirciye. Karaborsa olmadan belki ulaşırsınız.
Driver yüklenmesine gerek yok
İşte kapalı olduğu için anlıyamıyorum alınmış olabilir mi sizce tam olarak emin olmak istiyorum gidip hesap soracağım ona göre.

Öyle gösteriyor hocam.
Eğer aygıt yöneticisinde ve Dxdiag üzerinde de gözükmüyorsa yok demektir malesef tekrar arkadaşın yanına uğrayın isterseniz

İşte kapalı olduğu için anlıyamıyorum alınmış olabilir mi sizce tam olarak emin olmak istiyorum gidip hesap soracağım ona göre.

Öyle gösteriyor hocam.

Hocam harici ekran kartı çok pahalı bir şey miydi? Ve laptopun arka kapağını açıp bir bakın yerinde duruyor mu? Pahalı bir ekran kartıysa dandik tamircilere teslim etmeyin laptopu. Hiç acımaz direkt söküp alırlar hesap sormaya gittiğinizde de sanki onlar mağdurmuş gibi sen bize hırsız mı diyorsun vb. bir başlarlar uğraş babam uğraş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı